Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
druhý stupeň

Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
druhý stupeň
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Protřelí predátoři - 20%
26 nejobávanějších predátorů světa! Od nevinně vyhlížejících sasanek, přes zákeřné kudlanky až po vrcholové predátory v podobě žraloků, levhartů nebo vlků! Žijí v džungli, v poušti, v lesích, v horách nebo v mořích.
druhý stupeň
Ukázky

Protřelí predátoři

209 Kč
167 Kč
Vánoční zázrak - 20%
(2x)
Nový romantický příběh od bestselerového autora Jaye Ashera. Vánoční romance, která vám zlomí srdce, ale přiměje vás brzo začít znovu věřit… Sierra vede dva životy. Jeden v Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků.
druhý stupeň
Ukázky

Vánoční zázrak

199 Kč
159 Kč
Dnes se stalo... - 20%
Každý den v roce se stalo něco zajímavého! Víte, kdy se na televizní obrazovce poprvé objevili Jů a Hele, kdy byla patentovaná Rubikova kostka anebo kdy se Československo poprvé připojilo k internetu?
druhý stupeň
Ukázky

Dnes se stalo...

299 Kč
239 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
druhý stupeň
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

druhý stupeň
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
druhý stupeň
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
druhý stupeň
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
My jsme Lollipopz - 20%
(1x)
Vydej se do barevného světa nejpopulárnější české holčičí skupiny! Jsme Lollipopz a teprve když nás poznáš, dostane tvůj život tu správnou barvu! Jsme čtyři veselé a bláznivé holky a ať už točíme videa na YouTube nebo zpíváme na koncertě, máme jasný cíl: předat svou energii našim úžasným fanouškům.
druhý stupeň
Ukázky

My jsme Lollipopz

199 Kč
159 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
druhý stupeň
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>