Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
sci-fi a fantasy

Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Období čarodějů - 20%
Po staletí čerpali čarodějky a čarodějové moc z ročních dob a udržovali tak klima v rovnováze. Atmosféra je však stále nevyzpytatelnější, a oni začínají ztrácet kontrolu. Naději na záchranu představuje Clara – vždyčarka, která jako jediná dokáže kombinovat magii všech čtyř ročních dob.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Období čarodějů

194 Kč
155 Kč
Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Říše upíra - 20%
(7x)

Od posledního východu slunce uplynulo již dlouhých dvacet sedm let. Téměř tři desetiletí vedli upíři válku proti lidstvu; budovali své věčné království, zatímco ničili svět lidí. Nyní zbývá už jen několik nepatrných jiskřiček světla v moři temnoty.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše upíra

399 Kč
319 Kč
Zvrácená pouta - 20%
Poté co byla její sestra prodána vílam, myslela si Abriella, že její život nemůže být horší. Ale když se najednou ocitla chycená v pavučině vlastních lží - zamilovaná do dvou princů, z nichž ani jednomu nemůže věřit - všechno je najednou komplikovanější, než čekala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zvrácená pouta

319 Kč
255 Kč
Bestie z Buckinghamského paláce - 20%
(1x)
Světově nejprodávanější autor dětských knih napsal své první fantasy! Odehrává se v Británii o sto let později, tedy v roce 2120.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bestie z Buckinghamského paláce

248 Kč
198 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>