Nejprodávanější knihy - leden 2023
přírodní vědy

Dále než Einstein - 11%
(1x)
Příběh fyziky je komplikovaný a dobrodružný. Po staletí se fyzikové noří stále hloub do tajemství přírody, vyvíjejí nové přístroje, které pomáhají některá tajemství rozluštit a jindy zas vedou k objevení nových záhad.
přírodní vědy
Ukázky

Dále než Einstein

313 Kč
278 Kč
Dědečku, vyprávěj o světě - 11%
Dědečku, vyprávěj o světě je dalším pokračováním oblíbené série knížek o zvídavé Viktorce a laskavém a moudrém dědečkovi.
přírodní vědy

Dědečku, vyprávěj o světě

323 Kč
287 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 11%
24 jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceněného bestselleru Hravý průvodce Prahou. Čekají vás prázdniny nebo volný víkend?
přírodní vědy
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

314 Kč
279 Kč
Hvězdný posel / Rozprava s Hvězdným poslem - 11%
Na jaře roku 1610 vydal Galileo Galilei nevelký spisek Hvězdný posel, věnovaný florentskému vévodovi Cosimovi II. Medicejskému, v němž jako první popsal pozorování oblohy pomocí dalekohledu a oznámil objev Jupiterových měsíčků.
přírodní vědy

Hvězdný posel / Rozprava s Hvězdným poslem

332 Kč
295 Kč
Kniha kódů a šifer - 11%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

359 Kč
319 Kč
Mapy. Milujeme geografii - 11%
Geografie nebo ve škole také zeměpis nám umožňuje objevovat a zobrazovat zemský povrch z různých stran. V knize se seznámíš se školačkou Geou a školákem Tomem a můžeš se přidat do jejich Klubu mladých geografů.
přírodní vědy

Mapy. Milujeme geografii

206 Kč
183 Kč
Neklidné hranice - 11%
(3x)
Zdá se, že se krize stávají bezpodmínečnou součástí každodenní zkušenosti dvacátého prvního století.
přírodní vědy

Neklidné hranice

225 Kč
200 Kč
Nerosty a horniny - 11%
Kniha o nerostech a horninách, používaných pro praktické potřeby člověka, je určena těm zájemcům o nerostnou přírodu, kteří se chtějí blíže seznámit s jednotlivými druhy z hlediska mineraloga a sběratele.
přírodní vědy

Nerosty a horniny

341 Kč
303 Kč
Osm smrtelných hříchů civilizace - 11%
(1x)
Dnes už klasická knížka laureáta Nobelovy ceny Konrada Lorenze výstižně vyslovuje varovné i velmi inspirativní poselství. Srovnáním s živočišnými společenstvími dokládá, v čem je dnešní civilizace škodlivá, když popírá geneticky dané potřeby člověka.
přírodní vědy

Osm smrtelných hříchů civilizace

241 Kč
214 Kč
Rostliny a lidský mozek - 11%
(1x)
Knia si dala za úkol popsat, nejen jak na nás z hlediska farmakologie nebo psychofarmakologie působí chemické látky odvozené z rostlin a hub, ale zejména proč tomu tak je. K čemu to je rostlině dobré?
přírodní vědy

Rostliny a lidský mozek

528 Kč
470 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 244 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 25 > >>