Nejprodávanější audioknihy - leden 2023

Jablko nepadlo daleko od stromu
(1x)

Mord řezníkovy ženy v Mělníce. Neslýchané, vzrušující!

Mnozí si šeptem sdělují novinu, která se ráno rozletěla městem. Mord se v Mělníce nestal už dobrých pět let. Je vrahem paní Guty tovaryš? A příčinou její vraždy cizoložství?

Jablko nepadlo daleko od stromu

214 Kč
Kult rozumu a Nejvyšší bytosti
(1x)
První československý prezident Tomáš Garrigue Masaryk byl velkým znalcem světových dějin. Za každých okolností hájil svobodu a demokracii; odmítal násilí, demagogii a teror. O Francouzské revoluci psal mnohokrát.
Ukázky

Kult rozumu a Nejvyšší bytosti

140 Kč
Nachové plachty
Statečný kapitán John Grey a nachové plachty jeho lodě splní sen dívky Assol a naplní tak vlastní osud. Příběh o lásce, víře a moři.

Nachové plachty

358 Kč
Otcové - dcery, matky - synové
Švýcarská jungiánská psychoanalytička, profesorka a spisovatelka Verena Kast se v knize Otcové – dcery, matky – synové věnuje tématu rodičovského komplexu.
Ukázky

Otcové - dcery, matky - synové

288 Kč
Prorokyně a hlupák
(5x)
Blíží se konec světa – čas na poslední road trip! Od autora bestselleru Stoletý stařík.

Prorokyně a hlupák

404 Kč
Zemí šelem
Dobrodružný román představí další Vernův vynález - obojživelný dopravní prostředek, obrovského ocelového slona poháněného párou. Strhující příběh se tentokrát odehrává v Indii.

Zemí šelem

349 Kč
Amadeus
Jedna z nejlepších her významného anglického dramatika posloužila jako předloha slavného stejnojmenného oscarového filmu M. Formana.

Amadeus

314 Kč
Anna Falcká
Život Anny Falcké, princezny z politicky významného rodu, plyne celkem poklidně až do okamžiku, kdy po řadě tajných jednání padne rozhodnutí, že se má provdat za nedávno ovdovělého českého a římského krále Karla IV.

Anna Falcká

349 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(5x)
Z Marie je po návratu na Kostku mezinárodní celebrita. Nejenže svým šarmem oslnila Její Veličenstvo Beatrix i všechen nizozemský lid, ale dokonce naprosto okouzlila místní nejlepší partii...

Aristokratka pod palbou lásky

350 Kč
Billy Summers
(2x)
Udělá jen poslední pif paf a vypaří se jako Houdini. Vystačí si ale s maskou, díky níž zatím osudu unikal.

Billy Summers

476 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 650 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 65 > >>