Nejprodávanější audioknihy - leden 2023

Aukce
Román Aukce bezprostředně navazuje na Zdivočelou zemi a spolu s ní tvoří románovou ságu o životních osudech Antonína Maděry, jeho rodiny a přátel od roku 1947 až do začátku devadesátých let.
Ukázky

Aukce

569 Kč
Až uvidíš moře
(6x)
V roce 1948 přijalo Československo tisíce uprchlíků, kteří za dramatických okolností opustili občanskou válkou rozdělené Řecko.
Ukázky

Až uvidíš moře

404 Kč
Dášeňka čili Život štěněte
Klasika z dílny Karla Čapka v podání okouzlujícího Josefa Somra. Půvabné povídání o zlobivé psí holčičce, doplněné psími pohádkami. Veselé vyprávění i poučení baví už více než osmdesát let nejen děti, ale i jejich rodiče.
Ukázky

Dášeňka čili Život štěněte

224 Kč
Húrinovy děti
(1x)
Velkolepý příběh o statečném válečníku Túrinu Turambarovi, tragickém hrdinovi, který byl za skutky svého otce proklet Temným pánem Morgothem.
Ukázky

Húrinovy děti

388 Kč
Kmotr
(1x)
Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila.

Kmotr

539 Kč
Skutečná cesta ven
(2x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky? „Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“

Skutečná cesta ven

341 Kč
Šepot z lesa
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.

Šepot z lesa

314 Kč
Spasitel Duny
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
Ukázky

Spasitel Duny

349 Kč
Winterbergova poslední cesta
(8x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.

Winterbergova poslední cesta

419 Kč
Jablko nepadlo daleko od stromu
(1x)

Mord řezníkovy ženy v Mělníce. Neslýchané, vzrušující!

Mnozí si šeptem sdělují novinu, která se ráno rozletěla městem. Mord se v Mělníce nestal už dobrých pět let. Je vrahem paní Guty tovaryš? A příčinou její vraždy cizoložství?

Jablko nepadlo daleko od stromu

214 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 655 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 66 > >>