Nejprodávanější Kniha - leden 2023
hudba

Růžové vrány
(1x)
Kniha Pavly Jonssonové přináší dvacet rozhovorů s předními českými muzikantkami, které spojuje příslušnost k české hudební alternativní scéně.
hudba
Ukázky

Růžové vrány

269 Kč
Leonard Cohen
„Legendy nás uvádějí v úžas, ale knih, které nad Leonardem Cohenem jen žasnou, bylo napsáno dost.
hudba

Leonard Cohen

314 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
hudba

Na divoké jízdě s Janis Joplin

80 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

449 Kč
Co je nového v hudbě
Co se děje na hudební scéně 21. století. Kniha Co je nového v hudbě přibližuje čas silných změn, který nastal od konce 90. let dvacátého století.
hudba
Ukázky

Co je nového v hudbě

216 Kč
Průlety folkovou pamětí
Tato kniha není dějinami českého folku, natož Juppovým slovníkem naučným. Autor se v ní úspěšně pokusil o skládačku událostí, setkání, postřehů a střípků, které se prolínaly desítkami let. Je to knížka o muzice, o době, o životě a světě kolem.
hudba

Průlety folkovou pamětí

315 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
hudba

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>