Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
děti a mládež

Arila: Stíny Citadely - 20%
(1x)
Arila prozkoumává své nové síly a vydává se do pouštního města Salroa, aby pomohla zachránit spícího boha Rooaka. Ten se nachází ve špičce Citadely, obrovské sochy nesoucí jeho vlastní podobu, obklopený děsivým nepřítelem, který se do Aldolonu prodral skrz skuliny reality a který dokáže zasít strach do všech, včetně bohů samotných.
děti a mládež
Ukázky

Arila: Stíny Citadely

279 Kč
223 Kč
Bez lásky - 20%
Georgia ještě nikdy nebyla zamilovaná, nikdy nikoho nepolíbila, nikdy se do nikoho nezakoukala - ale protože je fanfikcemi posedlá romantička, je si jistá, že toho svého člověka jednoho dne najde.
děti a mládež
Ukázky

Bez lásky

319 Kč
255 Kč
Dcera Sparty - 20%
(2x)
Sedmnáctiletá Dafné zasvětila celý svůj dosavadní život tomu, aby se stala bojovnicí tělem i duší a získala si tak uznání nesmlouvavých obyvatel starověké Sparty.
děti a mládež
Ukázky

Dcera Sparty

359 Kč
287 Kč
Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž - 20%
Seznamte se s Ríšou Rexem, šestiletým a trochu úzkostlivým tyrannosaurem, který žije se svojí rodinou v Bažinatém lese. Ríšův nejlepší kamarád se jmenuje Tobík, a jen díky němu Ríša nepřijde o všechna dobrodružství.
děti a mládež
Ukázky

Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž

169 Kč
135 Kč
Dokonalé léto - 20%
Avery vždycky hudbu využívala jako únik. Ale po tom, co ji její nejlepší kamarádka zradí, dokonce ani dokonale sestavený playlist nestačí na to, aby zapomněla, co se stalo.
děti a mládež
Ukázky

Dokonalé léto

279 Kč
223 Kč
Etiketa pro holky a kluky - 20%
Etiketa není žádná věda – je to zkrátka slušné chování. Doma, ve škole, na ulici, v tramvaji, v kině, při sportu, ale třeba i na internetu. Jak se vyhnout různým trapasům a nedorozuměním? Tenhle zábavný průvodce světem slušného chování to srozumitelně vysvětlí všem teenagerům.
děti a mládež
Ukázky

Etiketa pro holky a kluky

194 Kč
155 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

děti a mládež
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Meteorit z Mušlovky - 20%
(2x)
Odolá čtveřice dětí tajemným schopnostem černého meteoritu?
Bavila vás Prašina? Tohle se vám bude líbit taky.
Tušíte, kde se v Praze nachází lom Mušlovka? Právě tam totiž pátrají Tom, Matouš a Bětka po zkamenělinách. ...
děti a mládež
Ukázky

Meteorit z Mušlovky

198 Kč
158 Kč
Nejznámější lidové tradice - Obrázkové čtení - 20%
Přečtěte si s dětmi úžasné obrázkové čtení o lidových zvycích a tradicích. Některá slova jsou nahrazena obrázky a děti si zábavnou formou osvojí první čtenářské dovednosti.
děti a mládež
Ukázky

Nejznámější lidové tradice - Obrázkové čtení

169 Kč
135 Kč
Období čarodějů - 20%
Po staletí čerpali čarodějky a čarodějové moc z ročních dob a udržovali tak klima v rovnováze. Atmosféra je však stále nevyzpytatelnější, a oni začínají ztrácet kontrolu. Naději na záchranu představuje Clara – vždyčarka, která jako jediná dokáže kombinovat magii všech čtyř ročních dob.
děti a mládež
Ukázky

Období čarodějů

194 Kč
155 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 220 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 22 > >>