Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
dobrodružství

Flek Jasnovod a dračí mračno - 20%

Někteří hrdinové mají meč, Flek Jasnovod má flétnu. A dokáže s ní pořádné kousky. Třeba zahnat draky! Flek Jasnovod by mohl být oslavován jako hrdina. Vždyť hrou na flétnu zachránil vesnici Šplíchopád před krysami! Co je mu to ale platné, když za zapískání zakázané písně teď sedí ve vězení.

dobrodružství
Ukázky

Flek Jasnovod a dračí mračno

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

dobrodružství
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
dobrodružství
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
dobrodružství
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
dobrodružství
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Alchymistova šifra – Volání přízraku - 20%

Čtvrtý díl dobrodružné série plný magie, záhad a šifer. Christopher neví, kým je. Probouzí se sám daleko od domova a bez vzpomínek. Vesničané říkají, že ho posedlo neviditelné zlo a vědomí nabyl až po zásahu místní čarodějnice.

dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Volání přízraku

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

dobrodružství
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
dobrodružství
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>