Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
dobrodružství

Honba za pokladem - Tajemný odkaz - 20%
Marly poznala pana Summerlinga jako milého, leč poněkud podivínského souseda, který chodil po okolí s detektorem kovů a říkal o sobě, že je hledač pokladů. Nikdy by nevěřila, že se do podobného pátrání pustí i ona. Pan Summerling totiž ve své závěti jí a dalším dvěma dětem jeden poklad odkázal.
dobrodružství
Ukázky

Honba za pokladem - Tajemný odkaz

179 Kč
143 Kč
Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy - 20%
Příběh o přátelství, tajných převlecích, vtipech… a splnění životních snů. Můžou být Louisovi rodiče ještě trapnější? Budou někdy podporovat jeho sny? Proč všichni nosí blýskavé a špatně padnoucí oblečení? A proč proboha všichni skandují „ómmmm“.
dobrodružství
Ukázky

Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy

199 Kč
159 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání - 20%

Druhá série Kočičích válečníků se pomalu blíží do finále!  Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům.

dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání

199 Kč
159 Kč
Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida - 20%
(2x)
První díl trilogie inspirované starověkým Egyptem od autora Percyho Jacksona! Myslíte si, že je nějaký med nechodit do školy, věčně létat po celém světě, vozit s sebou jenom to, co se vejde do jednoho kufříku, a nemít žádný pořádný domov? Carter Kane si to opravdu nemyslí.
dobrodružství
Ukázky

Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida

279 Kč
223 Kč
Malý dům ve Velkém lese - 20%
Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům. A když náhle zaútočí nečekaný nepřítel, vypadá to, že s Hromovým klanem je nadobro konec...
dobrodružství
Ukázky

Malý dům ve Velkém lese

209 Kč
167 Kč
Sirotci přílivu - 20%
(1x)
Město je jediné místo, jaké kdy mladá vynálezkyně Ellie poznala. Vždycky jí říkali, že za hranicemi ostrova není nic k vidění a ona tom věřila. Pak ale příliv vyvrhne na jednu ze střech velrybu… a v jejím břiše tajemného chlapce.
dobrodružství
Ukázky

Sirotci přílivu

279 Kč
223 Kč
Syn lovce medvědů - 20%
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
dobrodružství
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
215 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
dobrodružství
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd - 20%

Než nastane mír, zachvátí kočičí společenství nelítostné boje. Čtvrtý díl druhé série.  Po zničení lesa a cestě plné útrap kočičí hrdinové konečně nalezli nový domov. Začínají ale problémy s vytyčením nových území klanů a také s hledáním náhrady za Měsíční kámen – místa, kde se kočky mohou spojit s Hvězdným klanem.

dobrodružství
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (4) - Záře hvězd

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>