Nejprodávanější Kniha - leden 2023

Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
Po mně potopa
(1x)
Knihkupec John Cole, podivínský samotář ve středním věku, jednoho dne uprostřed dlouhé vlny veder zavře krám a vydá se na neohlášenou návštěvu za bratrem.

Po mně potopa

298 Kč
Pražské jaro
Rok 1968 patří v českých dějinách ke zlomovým okamžikům. Na jedné straně představuje pokus o revizi politické a ekonomické situace Československa, na straně druhé vykročení směrem k pluralitní demokracii.
Ukázky

Pražské jaro

241 Kč
Obléhání
(2x)
Přístav Cádiz dlouho vzdoroval napoleonským obléhatelům jako jediné neobsazené místo ve Španělsku. Do scenérie zářivě bílého města umístil autor několik vzájemně se prolínajících příběhů ze společnosti rejdařů, obchodních agentů, korzárů a vojáků.

Obléhání

448 Kč
47 róninů

Hra zpracovává historickou událost z ledna 1703, kdy se 47 bývalých vazalů rodu pánů z Akó pomstilo za incident, který vedl k rituální sebevraždě jejich pána.

Ukázky

47 róninů

236 Kč
Hon na Macbetha - limitovaná edice

Komiksová meditace nad tématy Shakespearovy věčné klasiky, ve které světlo jeviště obsadí tři tajemné sestry. Uvězněné ve světě vlastní kletby zoufale hledají cestu na svobodu. Kdo je oběť a kdo tyran?

Ukázky

Hon na Macbetha - limitovaná edice

493 Kč
Kocour, který zachraňoval knihy
(10x)
Japonský bestseller číslo 1 přináší oslavu knih, koček a lidí, kteří je milují. Středoškolák Rintaró Nacuki, zanícený knihomol, se chystá zavřít knihkupectví-antikvariát, které zdědil po svém milovaném dědečkovi.
Ukázky

Kocour, který zachraňoval knihy

312 Kč
Průvodce pro pasivní investování

"Vydejte se na fascinující cestu pasivního investování!"

Úspěšně investují jen experti, kteří detailně sledují finanční zprávy a mají připraveny hezké sumy…

Průvodce pro pasivní investování

449 Kč
Příběh zmrda 2
(2x)

Příběh Zmrda 2 je pokračování stejnojmenné knihy. Hlavní hrdina Pavel se vrací, aby začal nový život, v němž bude jen na něm, zda se napraví a nebude pokračovat v šikmé ploše života.

Příběh zmrda 2

351 Kč
Ruská mafie
První ze série publicistických knih o vývoji mafie v Česku. Knihy v této sérii budou opatřeny podtitulem Polosvět. Mapují vznik a vývoj organizovaného zločinu na území Československa a České republiky po roce 1989.

Ruská mafie

314 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>