Nejprodávanější knihy - leden 2023

Škola Malého stromu
(3x)
Kniha je vyprávěním "skutečných událostí" ze života indiánského chlapce v Tennesee třicátých let, kterého se po smrti rodičů ujali babička a dědeček, moudří lidé z kmene Čerokíů.

Škola Malého stromu

233 Kč
Šlechta v českých zemích
Kniha mapuje osudy aristokracie v českých zemích od dob českých králů až do současnosti.

Šlechta v českých zemích

314 Kč
Španělština nejen pro samouky
Nové, aktualizované a doplněné vydání oblíbené učebnice zaměřené na výuku evropské španělštiny (doplňkově je pozornost věnována také španělštině latinskoamerické), a to jednoduchou, přehlednou a zábavnou metodou.

Španělština nejen pro samouky

449 Kč
Špína. Smradlavá historie hygieny
Tato kniha, která zaujme děti stejně jako dospělé, představuje objevy a vynálezy spjaté se špínou, mytím, čištěním, hygienou a medicínou. Ilustroval ji skvělý Piotr Socha, kterého už znáte z bestsellerových knih Včely a Stromy.

Špína. Smradlavá historie hygieny

539 Kč
Šťastné a hrůzostrašnější
Druhá antologie štědrovečerních hororů přináší sedm hrůzostrašných, v českém překladu povětšinou dosud nevydaných vánočních příběhů anglosaských autorů druhé poloviny 19. a počátku 20. století.

Šťastné a hrůzostrašnější

232 Kč
Tak pravil Nietzsche
Objevte hlavní témata, kterými se zabývá kniha Tak pravil Zarathustra: překonání sebe sama, zpochybnění morálky založené na vině, protiklad radosti a zášti... Pojmy jako smrt Boha, nadčlověka a věčný návrat jsou prezentovány průzračně a poeticky.
Ukázky

Tak pravil Nietzsche

233 Kč
Teheránská operace
Howard Blum přichází s knihou literatury faktu, která je stejně strhující a napínavá jako dobrý thriller: jedná se o skutečný příběh nacistického spiknutí s cílem zabít za druhé světové války vůdce Spojených států, Velké Británie a SSSR.

Teheránská operace

448 Kč
Temná strana
Do bezstarostného dětství Zoe Morganové a její sestry Rose zasáhne zákeřná nemoc. Teprve tříleté Rose je diagnostikována leukémie. Zoe jen smutně přihlíží posledním dnům své milované sestry, pro kterou se rodiče snaží udělat vše, co je v jejich silác

Temná strana

269 Kč
Terapie těstem
Droždí, prefermenty, žitný kvas nebo lievito madre – pšeničný kvas původem z Itálie.
Ukázky

Terapie těstem

539 Kč
Tichá pošta
Záchrana zraněného francouzského partyzána sudetskými dětmi, další dva osudy politických vězňů, příběh ze šumavského pohraničí, kde na tradici pašeráků navázali převaděči uprchlíků před komunistickým režimem.
Ukázky

Tichá pošta

223 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>