Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2023
cestopisy

S bílým rytířem za sv. Jakubem - 11%
O Svatojakubské cestě již vyšel nespočet knih, ale tato je originální: povzbudí každého, v jehož nitru se pomalu probouzí k životu poutník. A kdo to vlastně je, ten „poutník“?!
cestopisy

S bílým rytířem za sv. Jakubem

293 Kč
260 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
cestopisy
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Sí, vole! - 11%
Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen. Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos!
cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

359 Kč
319 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
cestopisy
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Cesta k branám Damašku východní Afrikou
(3x)
Kniha přináší strhující příběh mladého páru, který stopem a pěšky procestoval celou Afriku během unikátní cesty trvající dva roky. Živý popis krajního dobrodružství střídají pasáže hlubšího zamyšlení na hranici evropského chápání a leckdy i za ní.
cestopisy
Ukázky

Cesta k branám Damašku východní Afrikou

152 Kč
Kolosální cesta ke Koloseu - 11%
Druhá kniha Milana Martince pojednává o jeho dalších čtyřech velkých výpravách na kole, které uskutečnil v průběhu posledních čtyř let. Volné pokračování knihy Kolmo na Moskvu.
cestopisy

Kolosální cesta ke Koloseu

269 Kč
239 Kč
Etiopie - 11%
Tato kniha potvrzuje prvenství kolébky lidstva. Etiopie je jednou z nejstarších křesťanských zemí světa. Milovníky přírody, vedle rozmanité a malebné krajiny, zaujmou jezera, hory a hlavně četné národní parky.
cestopisy

Etiopie

269 Kč
239 Kč
Chirurgem v Africe - 11%
(1x)
Kniha předního brněnského chirurga, primáře MUDr. Jiřího Ochmanna, přináší vzpomínky autora na pracovní pobyt v Angole na přelomu 70. a 80. let minulého století.
cestopisy

Chirurgem v Africe

383 Kč
340 Kč
Šumava ještě tajemnější - 11%
Neváhejme a navštivme záhadná místa opředená pověstmi a tajemnými energiemi, vydejme se po stopách strašidel a duchů, přenesme se do časů starých Keltů a nahlédněme pod pokličku magických rituálů nacistů, kteří v tomto kraji zanechali svůj cejch.
cestopisy

Šumava ještě tajemnější

224 Kč
199 Kč
Poslední země - 11%
Kniha zachycuje zážitky autora z pobytu v Antarktidě.
cestopisy

Poslední země

212 Kč
188 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 92 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>