Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech.
Jíme zdravě a přitom chutně I ve všední den v kanceláři? To nezní moc reálně – spíš si dáme tu sušenku, tu sýrovou housku a nakonec rychle jen talíř hranolek v kantýně…
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
Tahle kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní přes 100 receptů, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
Edice The Best of Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.