Skriptum je věnováno českému názvosloví anorganické chemie podle posledního doporučení IUPAC z roku 2005 v rozsahu odpovídajícímu požadavkům předmětů Obecná a anorganická chemie I a II na VŠCHT Praha.
Laminátová skládačka určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný souhrn základních pravidel anglické gramatiky.
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
An enhanced edition of the popular English course for secondary students, now with a multi-dimensional package to cater to a range of abilities in the classroom.
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.
Oxford Maturita Excellence je kompletní výukový kurz pro studenty středních škol, kteří se připravují na základní úroveň maturity z angličtiny. Je vhodný pro školní výuku i pro samostudium.
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.
Učební text Lékařská histologie II je zdařilým pokračováním prvního dílu. Předkládané informace jsou opět vysvětlovány na základě moderních poznatků včetně molekulární stavby a funkčních aspektů.
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
Zcela nová učebnice ke zvládnutí studijních povinností v předmětu Ošetřovatelství v klinických oborech, zaměřená na péči o nemocné na interních odděleních.
Učebnice pro vysoké školy. Učebnice makroekonomie předních českých pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze přináší systematický výklad teorií, které vysvětlují příčiny i důsledky makroekonomických procesů.
V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru.