Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
česká

Monstru podoben - 20%
Třetí svazek ojedinělého a mimořádně rozsáhlého díla mapuje historii tuzemské vraždy v letech 1993 až 1999.
česká
Ukázky

Monstru podoben

299 Kč
239 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory
(3x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
česká
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

199 Kč
Můj brácha Tornádo - 20%
(3x)

Příběh sportovce Jonáše, který je rychlý jako tornádo, A taky tak ničivý. Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD.

česká
Ukázky

Můj brácha Tornádo

179 Kč
143 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
česká
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Neptunova jeskyně - 20%

Láska, vlastenectví a architektura – román o živlech, které hýbou dějinami. Osud svérázného hrdiny, sochy Neptuna z Grébovky, na pozadí společenských, politických a architektonických proměn pražských Vinohrad od konce 19. století až po současnost.

česká
Ukázky

Neptunova jeskyně

249 Kč
199 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
česká
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Pasáž - 20%
Sylva Fischerová - oceňovaná dosud především jako básnířka - se touto knihou zařazuje mezi nejzajímavější české prozaiky současnosti.
česká
Ukázky

Pasáž

159 Kč
127 Kč
Příběhy z norských fjordů - 20%
Když Bronislav vyrážel do Norska, uměl čtyři souvislé věty v Angličtině. Norsky neuměl ani slovo. To jej přivedlo do mnoha obtížných situací, přesto se nezalekl a věřil, že se správnou motivací a snahou dokáže vše, co si usmyslí.
česká
Ukázky

Příběhy z norských fjordů

99 Kč
79 Kč
Případ tajemného lukostřelce
Píše se rok 885. Do Veligradu přijíždí poslové z Moravgradu se zprávou, že Metoděj, který právě pobývá v tomto městě, onemocněl, zeslábl, musel ulehnout na lůžko a připravuje se na odchod z tohoto světa.
česká
Ukázky

Případ tajemného lukostřelce

189 Kč
Případ uprchlého biskupa
Začalo poslední desetiletí 9. století. Východofranský král Arnulf se rozhodl zaútočit na Moravské království a podrobit si je tak, jak se to nepovedlo jeho dědovi Ludvíkovi.
česká
Ukázky

Případ uprchlého biskupa

189 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100