Nejprodávanější knihy - prosinec 2023
horory

Strážci zákona - 11%
(1x)
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory

Strážci zákona

333 Kč
296 Kč
Tajemství sídla Craven Manor - 11%
(1x)

Daniel zoufale shání práci. Když mu někdo pod dveře strčí vzkaz, který mu nabízí místo správce staré nemovitosti, má pocit, že to je příliš skvělé, než aby to mohla být pravda.

Když ale dorazí do Craven Manor, zmocní se ho podezření.

horory

Tajemství sídla Craven Manor

314 Kč
279 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 11%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
279 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Kouzelná skříňka pro Gwendy - 11%
(1x)
Kouzelná skříňka pro Gwendy je dalším Kingovým dílem situovaným do fiktivního maineského městečka Castle Rock. Tentokrát se však, na rozdíl od těch ostatních, jedná o poměrně krátkou novelu, napsanou navíc ve spolupráci s Richardem Chizmarem.
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy

252 Kč
224 Kč
Rej upírů - 11%
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
215 Kč
Sandman 5: Hra o tebe - 11%
(1x)
Co se stane, když se vaše dětské sny stanou skutečností? Nic hezkého. Aspoň pokud k tomu dojde v krajině poetických hororů Neila Gaimana.
horory

Sandman 5: Hra o tebe

440 Kč
391 Kč
Chutná těla - 6%
(3x)
Nechutně vtipný a zároveň dojemný horor nám nabízí netradiční pohled na těžký (ne)život jednoho existenciální krizí sužovaného zombíka.
horory

Chutná těla

237 Kč
223 Kč
Příběhy nočních děsů - 11%
Příběhy nočních děsů představují H.P.Blavatskou z neobvyklé stránky: jako důvtipnou glosátorku lidských slabostí a milovnici romantických povídek mírně hororových tónů. Avšak i za touto maskou poznáváme světoznámou teosofku.
horory

Příběhy nočních děsů

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 119 položek
<< < 1 .. 10 11 12