Nejprodávanější knihy - prosinec 2023
horory

Hellraiser - 11%
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory

Hellraiser

224 Kč
199 Kč
Pes baskervillský - grafický román - 11%
(1x)
Arthur Conan Doyle je tvůrcem hlavního hrdiny oblíbených detektivek, Sherlocka Holmese. Dost možná nejslavnějším románem v čele s charismatickým detektivem je právě Pes baskervillský.
horory

Pes baskervillský - grafický román

449 Kč
399 Kč
Písně mrtvého snivce - 11%
Debutová sbírka povídek jednoho z největších současných autorů weird fiction, velmistra hororového žánru, spisovatele, který od osmdesátých let minulého století spřádá podivné příběhy, v nichž z nočních můr vystupuje iracionalita existence.
horory

Písně mrtvého snivce

332 Kč
295 Kč
Setkání s tajemnem - 11%
Nová kniha známé astroložky, propagátorky jógy a zdravého stylu života přináší příběhy, jež se skutečně staly autorce nebo lidem, kteří se jí se svými neuvěřitelnými zážitky svěřili.
horory

Setkání s tajemnem

233 Kč
207 Kč
Země kanibalů - 11%
(3x)
Pětice slovenských vysokoškoláků přilétá do Peru, aby se obeznámila se životem běžných obyvatel, mimo ta nejtypičtější turistická centra.Naši zvídaví a neohrožení dobrodruzi se tak ocitnou v místech, o jakých se jim ani nesnilo.
horory

Země kanibalů

224 Kč
199 Kč
Bestie - 11%
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
223 Kč
Lidožrouti z Lízátkova - 11%
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory

Lidožrouti z Lízátkova

197 Kč
175 Kč
Zámek a klíč 2: Hlavohrátky - 11%
(1x)
Tři sourozenci Zámkovi přežili strašlivý vražedný útok ve vlastním domě, který stál život jejich otce. Ve chvíli, kdy si začínají znova dávat dohromady své životy, objeví malý Bóďa starý klíč s naprosto neuvěřitelnou schopností.
horory

Zámek a klíč 2: Hlavohrátky

539 Kč
479 Kč
Přízraky Andalusie - 20%
Přináší magie chaos, či řád? Jsou duchové skutečností, nebo jde jen o výplody bujné fantazie či choré mysli? Má přítomnost přízraků příčinnou souvislost s násilnou smrti? A mohou s námi komunikovat?
horory

Přízraky Andalusie

259 Kč
207 Kč
Sledgehammer 44 - 11%
Z amerického bojového letounu přímo doprostřed bitevní vřavy druhé světové války seskakuje muž v železném obleku a dopadá jako ocelová pěst na nacistickou armádu s její těžkou bojovou technikou i na jejího nejnebezpečnějšího zástupce...
horory

Sledgehammer 44

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 119 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>