Nejprodávanější hudba - prosinec 2023
pop

Bylo nebylo
S výběrem písniček na „best of“ album „Bylo nebylo“ Radůze pomáhali sami její posluchači, kteří na sociálních sítích hlasovali pro skladby, které by na něm rádi měli.
pop

Bylo nebylo

441 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
pop

Sami

386 Kč
Love Lines

Osmé studiové album zpěvačky LP dostalo název „Love Lines“. Na album zpěvačka spolupracovala spracovala s Ashtonem Irwinem (5 Seconds Of Summer), Andrewem Berkeleym Martinem (Palaye Royale) a Matthewem Paulingem. Prvním singlem je skladba „Golden“.

pop

Love Lines

647 Kč
Osmdesát
Kulaté životní jubileum zastihuje obdivuhodného Václava Neckáře na koncertních pódiích i v nahrávacích studiích. Přes všechny nástrahy osudu si udržel pěveckou vitalitu, kapelu Bacily pod vedením bratra Jana a úžasný repertoár, ...
pop

Osmdesát

575 Kč
Svět je málo růžový
Druhé studiové album Terezy Maškové je výrazným posunem v její sólové tvorbě. Na albu, které nese název Svět je málo růžový, se Tereza podílela autorsky v mnohem větším rozsahu, než tomu bylo v minulosti.
pop

Svět je málo růžový

332 Kč
Origins
Origins je čtvrté studiové album americké poprockové kapely Imagine Dragons, vydané 9. listopadu 2018 ve složení Kidinakorner, Polydor Records a Interscope Records.
pop

Origins

1 061 Kč
Queen Of Rock 'n' Roll
Tato kompilace oslavuje 50 let od vydání první sólové desky zpěvačky.
pop

Queen Of Rock 'n' Roll

575 Kč
Čierna labuť, biela vrana
Richard Müller prišiel s albumom Čierna labuť biela vrana. Na albume sa hudobne podpísal Ondřej Gregor Brzobohatý a textársky Peter Uličný. Producentskú úlohu zobral na seba renomovaný Jan P. Muchow.
pop

Čierna labuť, biela vrana

683 Kč
Písně 1967-2007
Aktuální výběr mapuje celou jeho pěveckou dráhu - po dlouhé době zde najdete i epickou PÍSEŇ O RODNÉ ZEMI, která dlouho nevyšla na CD.
pop

Písně 1967-2007

386 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.
pop

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 64 položek
1 2 3 .. 7 > >>