Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
podle předmětů

Místa kultury - 11%
(1x)
Homi K. Bhabha patří mezi nejznámější současné představitele akademické větve post-koloniálních studií, působí jako profesor anglické a americké literatury a jako ředitel Humanities Center na Harvardské Univerzitě v USA.
podle předmětů

Místa kultury

396 Kč
352 Kč
Odmaturuj! z biologie - 11%
Edice Odmaturuj! je primárně určena na přípravu k maturitní zkoušce, a to především k maturitní zkoušce v části profilové.
podle předmětů

Odmaturuj! z biologie

251 Kč
223 Kč
Základy společenských věd I. díl - 11%
Kniha slouží především středoškolským studentům při jejich přípravě na vysoké školy (resp. fakulty právnického, sociálního, ekonomického, pedagogického a filozofického zaměření). Je vhodnou pomůckou také při přípravě k maturitě.
podle předmětů

Základy společenských věd I. díl

359 Kč
319 Kč
Azbuka - 11%
Tato publikace vás provede všemi písmeny ruské abecedy a naučí vás je psát a číst jak tiskacím, tak psacím písmem. Získáte tak prakticky použitelný základ pro vycestování, studium, ... Budete moci vyplnit formulář například na hranicích nebo v hotelu
podle předmětů

Azbuka

179 Kč
159 Kč
Fyziologie - 11%
Druhé vydání úspěšné učebnice Fyziologie přináší textové rozšíření. Byly přidány tabulky, přehledné obrázky a konečně i text s novými údaji.
podle předmětů

Fyziologie

269 Kč
239 Kč
Chcete se dostat na právnickou fakultu? 2. díl - Všeobecný přehled a základy práva - 11%
Všeobecný přehled a základy práva - kniha navazuje na velmi úspěšný 1. díl a formou 1000 testových otázek z přijímacích zkoušek ukazuje potřebnou hloubku přípravy na uvedené vysoké školy.
podle předmětů

Chcete se dostat na právnickou fakultu? 2. díl - Všeobecný přehled a základy práva

359 Kč
319 Kč
New Headway Fourth Edition Pre-intermediate Teacher´s Book with Teacher´s Resource Disc - 11%
General English for adults. A completely new Pre-intermediate level of the world's most trusted English course, with brand new digital resources bringing you a completely up-to-date blended Headway course.
podle předmětů

New Headway Fourth Edition Pre-intermediate Teacher´s Book with Teacher´s Resource Disc

681 Kč
606 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
podle předmětů

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Písanka pro prvňáky - 11%
Nese, poleno, sen, nos, ten, lán, pán, nám… Ota mele maso. Alena sype sůl. Jana myje mísu. V tomto pracovním sešitě najdou rodiče prvňáčků praktická cvičení zaměřená na procvičování psaní slov a vět.
podle předmětů

Písanka pro prvňáky

35 Kč
31 Kč
Český jazyk - testové úlohy - 11%
Sbírka obsahuje celkem 1350 testových úloh: 750 opakovacích testových úloh středoškolského učiva (úlohy jsou chronologicky uspořádány dle kapitol učebnice.
podle předmětů

Český jazyk - testové úlohy

180 Kč
160 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 240 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>