Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023

Toyen
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
Ukázky

Toyen

1 347 Kč
Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta
(1x)
Geniální Leo Massi, nervózní brankář Tomáš Vaclín a sebevědomý lev Kristián v hlavní roli? V pohádkách bývalého hráče Zdeňka Folprechta žádný problém! Knížku veselých fotbalových příběhů si zamilují děti i dospělí.
Ukázky

Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta

314 Kč
Gazely
(9x)
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem.

Gazely

386 Kč
Návod k použití železnice
(5x)
Literární cesta po kolejích celé Evropy. Osobní a poetický průvodce pro všechny železniční lidi.
Ukázky

Návod k použití železnice

401 Kč
Beren a Lúthien
(4x)
Výpravný příběh Berena a Lúthien přivádí čtenáře zpět mezi lidské, elfské i trpasličí obyvatele Tolkienovy Středozemě. Autor tento příběh osudové lásky napsal už v roce 1917, po návratu z bojišť první světové války.
Ukázky

Beren a Lúthien

448 Kč
Evropa, náš domov
(2x)
Proslulý historik se téměř půl století zabývá rolí Evropy při utváření moderního světa a výzvami, jimž musí čelit. Byl svědkem revolucí v řadě „satelitů“ Sovětského svazu a jeho kontakty s inspirátory politických změn mu poskytly materiál pro knihu.
Ukázky

Evropa, náš domov

537 Kč
Sudetenland
(8x)
Jak by vypadal příběh Československa po Sametové revoluci, kdyby neproběhl kompletní odsun sudetských Němců? Podmanivý příběh z alternativní reality napsal Leoš Kyša, známý pod pseudonymem František Kotleta.

Sudetenland

359 Kč
Náčelník
(3x)
Miloslav Nevrlý završuje devadesát let svého života v obdivuhodné fyzické i mentální kondici. V knižním rozhovoru rekapituluje své cesty a prožitky nad rámec toho, co o nich dosud napsal.

Náčelník

448 Kč
Les v domě
(27x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

386 Kč
Víra, naděje a masakr
(3x)

Během pandemie covidu strávil dle svých slov Nick Cave celé hodiny na telefonu; jedním z lidí, s nimiž si volal nejčastěji, byl irský zpěvák a publicista Seán O’Hagan...

Ukázky

Víra, naděje a masakr

448 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>