Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023

Z Izrastiny s láskou
(7x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

313 Kč
Bůh je mrtev, nic není dovoleno
(3x)
V knize Bůh je mrtev, nic není dovoleno, jež zahrnuje eseje psané v letech 2022 a 2023 pro Týdeník Echo, se filozofka Tereza Matějčková zabývá aktuálními otázkami z hlediska filozofie, občas i v dialogu s výraznými mysliteli současnosti.
Ukázky

Bůh je mrtev, nic není dovoleno

359 Kč
Všechny cesty vedou do Santiaga
(1x)
Příběh o cestě, která mění lidem životy. Už přes tisíc let míří lidé ze všech koutů Evropy do Santiaga de Compostela.

Všechny cesty vedou do Santiaga

404 Kč
Pád Númenoru
(5x)
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
Ukázky

Pád Númenoru

448 Kč
Tíživé ticho
(4x)
Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby.

Tíživé ticho

413 Kč
Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih
(4x)
Hvězda oblíbeného seriálu Přátelé nás ve svém otevřeném, vtipném, nesmlouvavě upřímném a mnohé odhalujícím životopise zavede nejen do zákulisí natáčení legendárního sitcomu, ale i vlastního boje se závislostí.

Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih

413 Kč
Kometa
Vše nasvědčuje tomu, že se na muminí údolí řítí katastrofa. Doslova a do písmene, protože na nebi se objevila kometa, kvůli které se Muminek s Čenichem vydávají na dobrodružnou a hlavně velice nebezpečnou výpravu...
Ukázky

Kometa

268 Kč
Novinářem v Číně 2
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

Novinářem v Číně 2

422 Kč
Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova
(1x)
Kdo byl ve skutečnosti Jan Žižka? Kým byli doopravdy husité, jejich velitelé, správci duchovní i vojenští? Na základě obsáhlých rešerší a důkladné revize původních pramenů nabízí autor zcela nový, syrový a nelítostný pohled do života Jana Žižky.

Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova

356 Kč
Připraven sloužit
(1x)
Otevřený, zábavný i dojemný rozhovor novinářky Renaty Kalenské s Karlem Schwarzenbergem. Předmluvu napsala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

Připraven sloužit

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>