Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023

Na dně
(1x)

Detektivka psaná detektivem. Další díl série s vrchním komisařem Williamem Wistingem. Během letního týdne vyplaví moře na pláž poblíž Stavern čtyři levá chodidla. Místní policie čelí záhadě: Kde jsou těla, k nimž nohy patřily? Kdo je znetvořil

Na dně

359 Kč
Náhradník
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
Ukázky

Náhradník

359 Kč
Najdi mě - Atlas světa
(1x)
Objevujte na stránkách této úžasné zvukové knížky přes 200 zvuků z celého světa! Celý svět na stránkách doslova ožije, jakmile u ilustrací stisknete vyznačené místo.

Najdi mě - Atlas světa

449 Kč
Náměsíční vrazi
Krvavé zločiny pod vlivem měsíce? Skutečné případy vražd v náměsíčnosti.
Ukázky

Náměsíční vrazi

359 Kč
Narnie – Lev, čarodějnice a skříň
Sledujte příběh sourozenců Petra, Zuzany, Edmunda a Lucie v zemi obrů, trpaslíků, kentaurů a dalších tajemných bytostí, zakletých Bílou čarodějnicí.
Ukázky

Narnie – Lev, čarodějnice a skříň

269 Kč
Návrat domů
Je Štědrý večer roku 1959. Na konci horkého dne se na pozemku jednoho velkolepého sídla najde mrtvola. Když je obyvateli přivolána policie, poklidné městečko Tambilla se stává dějištěm vyšetřování nejzáhadnější vraždy v dějinách jižní Austrálie.

Návrat domů

539 Kč
Ne, pane ministře
Kniha o hodnotách, o hledání smyslu života člověka, který strávil skoro třicet let na zahraničních misích.

Ne, pane ministře

350 Kč
Nepohodlný policajt
Skutečný příběh kriminalisty, kterého boj s mafií dostal až do vězení. Mladý Zdeněk Macháček nastoupil k policii na začátku 90.
Ukázky

Nepohodlný policajt

359 Kč
Neposlušná Barborka
Knížka o touze a odvaze hledat a objevovat, tak vlastní malým dětem (na kterou dospělí až příliš rádi zapomínají), nebo o tom, jak je dobré nebát se odemykat a otevírat to, co se zdá zamčené: ať už jsou to jen obyčejné dveře, nebo lidská srdce.
Ukázky

Neposlušná Barborka

144 Kč
Nespokojenost v civilizaci
Jedna z nejslavnějších knih Sigmunda Freuda se zabývá naší lidskou kulturou, která je založena na potlačování vrozených pudů člověka, což mu znemožňuje realizaci dlouhodobého štěstí a je příčinou mnoha duševních nemocí.

Nespokojenost v civilizaci

261 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100