Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi

Areston - 20%
Nejnovější román klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější!
sci-fi
Ukázky

Areston

149 Kč
119 Kč
Aktivní kovy - 20%
(1x)
Vojín De Klerk byl nejdokonalejší superzabiják, kterého galaktická armáda kdy měla. Neznal nic než rozkazy, nehovořil jinak než jazykem vojenských hlášení a nezdravil civilisty jiným pozdravem než „Dobrý den, střeva ven“.
sci-fi
Ukázky

Aktivní kovy

189 Kč
151 Kč
Válka s Mloky - 20%
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
39 Kč
Kalibánova válka - 20%
(2x)
Druhá kniha ze série Expanze. Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.
sci-fi
Ukázky

Kalibánova válka

199 Kč
159 Kč
Plástev jedu - 20%
(1x)
Reedice kultovní sci-fi antiutopie, jejíž pokračování Děti plástve letos vyšlo jako novinka.
sci-fi
Ukázky

Plástev jedu

109 Kč
87 Kč
Visio in Extremis - 20%
(1x)
Mathias Majer je zkušený příslušník svého druhu, samotář, který dokáže skrytě přežívat v lidské společnosti. Země bývalé Koruny české jsou už po staletí jeho loveckým teritoriem, kde mu krásné ženy rády a ochotně poskytují, co potřebuje k životu.
sci-fi
Ukázky

Visio in Extremis

169 Kč
135 Kč
Leviatan se probouzí - 20%
(6x)
První kniha ze série Expanze. Space opera klasického pojetí, v níž se posádka malé těžařské lodi dostane díky objevu opuštěného vesmírného plavidla do středu zájmů mnoha různých skupin v lidmi kolonizované Sluneční soustavě.
sci-fi
Ukázky

Leviatan se probouzí

199 Kč
159 Kč
Nahé slunce - 20%
(2x)
Po úspěšném objasnění vraždy Vesmířana na Zemi je Elijáš Baley požádán, aby vyřešil další případ – vraždu na Solarii, světě izolovaných panství, jejichž obyvatelé se spolu fyzicky téměř nesetkávají.
sci-fi
Ukázky

Nahé slunce

199 Kč
159 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Špionáž prázdné mysli - 19%
Zcela a úplně nanejvýš matoucí příběh jedné vesmírné expedice.
sci-fi
Ukázky

Špionáž prázdné mysli

77 Kč
62 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 232 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>