Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2023
sci-fi

Zpěv drozda
(3x)
A máme tu 25. století, přesně jak jsme ho chtěli. V důsledku bezduché robotizace druh Homo sapiens degeneroval do stadia, kdy už nezvládá samostatně myslet, natož aby se množil. Nechce se mu – a už se tím ani netrápí. Pustí prostě problém z hlavy...
sci-fi

Zpěv drozda

386 Kč
Klára a Slunce
(3x)

Chápou umělé bytosti věci, které jejich tvůrcům unikají? Až doteď robotka Klára, umělý přítel generace B2, čekala ve výloze obchodu na puberťáka, jemuž by sloužila jako submisivní společnice.

sci-fi

Klára a Slunce

404 Kč
Astronauti
Dobrodružný příběh mezinárodní vesmírné výpravy na Venuši. Skupina vědců je vyslána ze Země, aby se pokusila navázat kontakt s obyvateli planety. Po přistání však objevuje jen trosky vyspělé civilizace zničené jadernou válkou.
sci-fi

Astronauti

191 Kč
Literární spolek Laury Sněžné
(3x)

Cosi divného se děje s knihami v městečku Zaječín. Fantastický román pro milovníky literatury a záhad od autora, který ukázal, že i Finsko má svůj magický realismus.

sci-fi

Literární spolek Laury Sněžné

305 Kč
3x Vladana a Prasopes Komplet
Úžasná dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. To musíte slyšet!
sci-fi

3x Vladana a Prasopes Komplet

449 Kč
2001: Vesmírná odysea
(3x)
Na Měsíci je nalezen záhadný objekt. Důsledky objevu jsou natolik významné, že je kvůli němu vůbec poprvé vyslána lidská posádka hluboko do Sluneční soustavy. Ale ještě než výprava dosáhne cíle, vyskytnou se potíže narůstající do děsivých rozměrů…
sci-fi

2001: Vesmírná odysea

359 Kč