Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
osobní rozvoj

Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
osobní rozvoj
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Máš mě vůbec ráda? - 20%
Psychologicky laděná kniha, která se bezpochyby svým obsahem dotýká i mnoha z ženských čtenářek. Odvěký problém ve vztahu matky a dcery ...
osobní rozvoj
Ukázky

Máš mě vůbec ráda?

132 Kč
106 Kč
Mistrovská paměť - 20%
(1x)
Zdokonalte svou paměť s mistrem světa v paměťovém sportu! Objevte tajemství fungování paměti a využijte naplno skryté možnosti mozku!
osobní rozvoj
Ukázky

Mistrovská paměť

212 Kč
170 Kč
Nenechte svůj mozek zahálet - 20%
(1x)
V tomto "návodu k použití vlastní hlavy" se vám otevírá cesta k těm nejneuvěřitelnějším schopnostem vašeho mozku. Naučíte se rozpoznat nástrahy vlastní mysli, ať už jde o prokrastinaci, sebepřetěžování či různé bloky.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte svůj mozek zahálet

246 Kč
197 Kč
Psychoanalytické koučování - 20%
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychoanalytické koučování

297 Kč
238 Kč
Soulcraft – síla duše - 20%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
osobní rozvoj
Ukázky

Soulcraft – síla duše

225 Kč
180 Kč
Trénink techniky řeči - 20%
(1x)
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Trénink techniky řeči

254 Kč
203 Kč
Záchrana ztracené duše - Uzdravování roztříštěného já - 20%
S vřelostí Sandra Ingermanová popisuje úžasné výsledky kombinace záchrany duše se současnými psychologickými koncepty ve vizionářském díle, jež znovu oživuje starobylé šamanské tradice záchrany duše za účelem léčení emocionálních a fyzických nemocí.
osobní rozvoj
Ukázky

Záchrana ztracené duše - Uzdravování roztříštěného já

165 Kč
132 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Máte na víc! - 20%
V profesionální části našeho života rozhodují tři schopnosti: umět se rozhodnout, umět se učit a být kreativní.
osobní rozvoj
Ukázky

Máte na víc!

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 259 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>