Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
děti a mládež

Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
děti a mládež
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Útěk za láskou - 20%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
děti a mládež
Ukázky

Útěk za láskou

149 Kč
119 Kč
Alea dívka moře: Barevné vody - 20%
(1x)
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Alea už konečně ví, proč se celý život cítila tak jiná. Je mořská panna, stejně jako její matka, která před jedenácti lety zmizela neznámo kam.
děti a mládež
Ukázky

Alea dívka moře: Barevné vody

249 Kč
199 Kč
Anička na řece - 20%
Je začátek prázdnin a Anička si s kamarádkami povídá, kam v létě pojedou. Dita se chystá s tetou a strýčkem na loď. A je to právě ona, kdo dostane ten báječný nápad – co kdyby pluly po Lužnici společně?
děti a mládež
Ukázky

Anička na řece

149 Kč
119 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 20%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království. Než se naděje, ocitne se spolu s Alyss ve víru nového dobrodružství, které ho zavede do odlehlého léna daleko na severu.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

249 Kč
199 Kč
Kdysi - 20%
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

138 Kč
110 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
děti a mládež
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 282 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>