Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
medicína

Nutriční podpora - 20%
Kniha je ucelená publikace zaměřená především na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. Je určena sestrám pracujícím na lůžkových odděleních i ambulancích, léčebných i sociálních ústavech.
medicína
Ukázky

Nutriční podpora

212 Kč
170 Kč
Předoperační vyšetření - 20%
Publikace se zabývá problematikou předoperačního vyšetření, vznikla z potřeby vyjasnit rozdílné pohledy na předoperační vyšetření u akutních a plánovaných operací i invazivních výkonů.
medicína
Ukázky

Předoperační vyšetření

310 Kč
248 Kč
Diabetologie pro sestry - 20%
Celobarevná učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru diabetologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty trpící tímto stále častějším onemocněním.
medicína
Ukázky

Diabetologie pro sestry

271 Kč
217 Kč
Hematológia a transfuziológia - 20%
Učebnica „Hematológia a transfuziológia“ je určená najmä študentom lekárskych fakúlt, m˘že však slúžiť aj ako doplnok pre postgraduálne štúdium v odbore hematológia a transfuziológia, vnútorné choroby a všeobecné lekárstvo.
medicína
Ukázky

Hematológia a transfuziológia

251 Kč
201 Kč
Modely ošetrovateľstva v kocke - 20%
Predkladaná publikácia je určená študentom ošetrovateľstva a ich pedagógom, zdravotným sestrám, ale aj všetkým odborným pracovníkom, ktorých zaujíma problematika teórie ošetrovateľstva.
medicína
Ukázky

Modely ošetrovateľstva v kocke

127 Kč
102 Kč
Návykové látky v těhotenství - 20%
Kniha se zabývá charakteristikou populace drogově závislých těhotných, důsledky užívání drog v těhotenství, vlivem jednotlivých skupin návykových látek na plod a průběh těhotenství a léčbou závislosti v tomto období.
medicína
Ukázky

Návykové látky v těhotenství

109 Kč
87 Kč
Akutní pankreatitida - 20%
Akutní pankreatitidou se v posledním desetiletí zaobírala řada článků i knih, v češtině však dosud souhrnná monografie chyběla.
medicína
Ukázky

Akutní pankreatitida

251 Kč
201 Kč
Aspergerův syndrom - 11%
(2x)
Aspergerův syndrom patří do skupiny poruch autistického spektra. V České republice vychází kniha Tonnyho Attwooda jako první monografie o Aspergerově syndromu.
medicína

Aspergerův syndrom

269 Kč
239 Kč
Kapitoly z ošetřovatelské péče II - 20%
Publikace je určena všem studentkám ošetřovatelství na vyšších odborných, vysokých i středních zdravotnických školách, postkvalifikačních studiích, ale i sestrám v praxi, které si chtějí osvěžit své vědomosti.
medicína
Ukázky

Kapitoly z ošetřovatelské péče II

186 Kč
149 Kč
Sexuální zneužívání dětí - 20%
V ojedinělé původní knize přední čeští odborníci psychiatrům, psychologům, právníkům, kriminologům a dalším čtenářům z řad odborné veřejnosti osvětlují na základě nejnovějších poznatků fenomén sexuálního zneužití.
medicína
Ukázky

Sexuální zneužívání dětí

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 284 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>