Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
leporela

4x Krtek (komplet v krabičce) - 11%
Sada čtyř leporel s příběhy Krtečka a jeho kamarádů je ideálním vánočním dárkem pro nejmenší děti. Každé výukové a poznávací leporelo se skládá ze čtrnácti barevných ilustrací. Krátké obrázkové příběhy pomohou vašemu dítěti rozvinout slovní zásobu.
leporela

4x Krtek (komplet v krabičce)

359 Kč
319 Kč
Hádej, kdo to je Zvířata na farmě - 11%
Navštiv farmu a seznam se s jejími obyvateli v této zvukové knize. Stiskni obrázek a poslechni si zvuky zvířat nebo si poslechni zábavné melodie. Stiskni tlačítko na kole traktoru. Poznej zvíře, který vydává tento zvuk.
leporela

Hádej, kdo to je Zvířata na farmě

359 Kč
319 Kč
Louskáček - prostorové leporelo s pohádkou - 11%
Je Štědrý večer, nejkouzelnější chvíle z celého roku, a Klárka dostala pod stromeček dřevěný louskáček v podobě vojáčka. To ještě netušila, jaké dobrodružství ji s ním čeká.
leporela

Louskáček - prostorové leporelo s pohádkou

233 Kč
207 Kč
Peppa Pig - Hrátky s magnetkami - 11%
Hurá, svítí sluníčko! Peppa, Tom, maminka a tatínek se vypravili na pláž. Kdo se k nim přidá? 16 barevných magnetek umožní dětem vymyslet a rozehrát vlastní příběhy prasátka Peppy a jejích kamarádů!
leporela

Peppa Pig - Hrátky s magnetkami

296 Kč
263 Kč
Poznávám zvuky Na farmě - 11%
Vydej se na rušnou farmu na stránkách této knížky a poslechni si přitom zvuky zvířat! Seznámíš se se zábavnými hospodářskými zvířaty a podíváš se, jak to chodí na farmě.
leporela

Poznávám zvuky Na farmě

296 Kč
263 Kč
Svět divočiny Les - 11%
Vydej se do divočiny a poznej zvířata, která tam žijí. Seznam se se silným medvědem, rychlým vlkem, krásnou liškou, majestátním losem, tichou sovou a dalšími neuvěřitelnými obyvateli lesa. Stiskni tlačítko a poslechni si skutečné zvuky zvířat.
leporela

Svět divočiny Les

404 Kč
359 Kč
Dešťovky - 11%
Tato unikátní haptická knížka pomáhá dětem rozvíjet na základě krátkého příběhu o dešťovkách/žížalách jejich grafomotorické dovednosti. Díky kontrastu černé a bílé je vhodná také pro nejmenší děti a povzbudí i začínající čtenáře.
leporela

Dešťovky

288 Kč
256 Kč
Objevujeme svět! Jídlo - 11%
Objevovat jídlo a potraviny s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
leporela

Objevujeme svět! Jídlo

224 Kč
199 Kč
Zvířátka - pro děti od 1–3 let - 11%
V této knížce najdou děti jednoduché barevné kresbičky některých zvířátek a naučí se je pojmenovávat.
leporela
Ukázky

Zvířátka - pro děti od 1–3 let

62 Kč
55 Kč
Cvrček a mravenci - 11%
Poznej s pohádkou sílu skutečného přátelství. Byl jednou jeden cvrček, muzikant každým coulem, který vyhrával létu a oslavoval slunce.
leporela
Ukázky

Cvrček a mravenci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 306 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>