Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
podle věku

Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků - 20%
Kniha přináší výsledky výzkumu dosažené v rámci projektu GAČR. Kritická místa matematiky základní školy v letech 2012–2014. Jedním z cílů projektu bylo shromáždit a analyzovat žákovské postupy při řešení úloh z tzv. kritických oblastí v matematice.
podle věku
Ukázky

Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků

310 Kč
248 Kč
Matematika pro studenty ekonomie - 20%
PPublikace srozumitelně vysvětluje základní matematické pojmy a metody, jejichž znalost je nezbytná při studiu ekonomických fakult vysokých škol. Nové vydání nabízí více příkladů k procvičení včetně řešení.
podle věku
Ukázky

Matematika pro studenty ekonomie

302 Kč
242 Kč
Mluvnice současné češtiny I. - 20%
(1x)
Předkládaná Mluvnice současné češtiny autorů působících na různých ústavech Univerzity Karlovy je po téměř patnácti letech novým pokusem o stručný a srozumitelný popis našeho mateřského jazyka.
podle věku
Ukázky

Mluvnice současné češtiny I.

250 Kč
200 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
podle věku
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
podle věku
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Středoškolská fyzika - 20%
Stručná učebnice fyziky, jednoduše vysvětluje vše důležité z tohoto oboru. Zaměřuje se na praktické použití získaných poznatků.
podle věku
Ukázky

Středoškolská fyzika

64 Kč
51 Kč
Biomedicínská statistika IV - 20%
(1x)
Učebnice základů statistiky v prostředí R je určena studentům Přírodovědecké fakulty UK a nejen jim. Vychází z dlouholetých přednášek pro biology, studenty učitelství, v posledních letech pro geografy, demografy…
podle věku
Ukázky

Biomedicínská statistika IV

160 Kč
128 Kč
Mluvte německy! - 20%
Konverzační příručka a cvičebnice v jednom je určena pro mírně pokročilé studenty němčiny, kteří si chtějí rozšířit slovní zásobu, konverzační a jazykové dovednosti. Velká pozornost je věnována také rozvoji poslechových schopností.
podle věku
Ukázky

Mluvte německy!

249 Kč
199 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
podle věku
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
podle věku
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>