Nejprodávanější knihy - prosinec 2023
partnerství

Sedm podob lásky - 11%
Světový bestseller Pět jazyků lásky má pokračování. Zatímco v první knize nás Gary Chapman učí, jaké jsou jazyky lásky, tedy způsoby, jak lidé vyjadřují a přijímají lásku, kniha Sedm podob lásky jde o krok dále.
partnerství

Sedm podob lásky

332 Kč
295 Kč
Ty jsi ta síla - 11%
Většina lidí žije v průměrnosti. Výchova i společnost v nás potlačuje naše schopnosti tvořit si náš svět. Tato kniha vás povede tak, abyste v sobě začali objevovat svoji největší sílu, která je a vždy byla ve vás.
partnerství
Ukázky

Ty jsi ta síla

531 Kč
472 Kč
Život s narcisem
(2x)
Knihy Lucie Jandové, kde se dotýká podstaty a následků rodičovských zranění, si zase našly početný okruh čtenářů. Výsledkem spolupráce obou autorů je kniha o problematice narcismu, psychopatie a toxických vztahů. Čím to, že jich přibývá?
partnerství

Život s narcisem

171 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

partnerství

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Kniha pro ženy - 11%
Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost. Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly?
partnerství
Ukázky

Kniha pro ženy

359 Kč
319 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
partnerství
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Pět jazyků omluvy - 11%
Kniha Pět jazyků omluvy vám pomůže překonat mnohá nedorozumění ve vztazích i komunikaci a třeba i napravit to, co se už zdálo úplně ztracené.
partnerství

Pět jazyků omluvy

332 Kč
295 Kč
Tao sexu - 11%

Nové upravené vydání Kurasova bestselleru od roku 2004. S obvyklým humorem, spikleneckým pomrkáváním na znalce a laskavou shovívavostí k neznalcům zábavně, srozumitelně a svižně nastiňuje obnovování tradic staročínských taoistických...

partnerství

Tao sexu

143 Kč
127 Kč
Multiorgasmická žena - 11%
(1x)
Rozviňte svůj sexuální potenciál, zlepšete svůj sexuální život. V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
partnerství

Multiorgasmická žena

297 Kč
264 Kč
Vyhonit ďábla - 11%
(2x)
Masturbace, orgasmy, porno, tělo, sexismus, ale i rozchody a přátelství.
partnerství

Vyhonit ďábla

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>