Benjamin Kuras - Tao sexu
Ke stažení

Tao sexu: Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí

Interpret:  Jiří Wittek
Nakladatel: Čti mi ! 2021
Ihned
190 Kč

Anotace

Jak udržovat ženu v blahu a zpomalit stárnutí. Kniha ojedinělých textů známého publicisty, která se zabývá převážně neznámými aspekty lidské sexuality z pohledu čínské taoistické filosofie.

Autorova třináctá kniha Tao sexu opět svědčí o široké paletě jeho zájmů a námětů. S obvyklým humorem, spikleneckým pomrkáváním na znalce a laskavou...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení
Kniha B. Kurase skutečně nezklame. Autor se svou obvyklou nadsázkou, ale zároveň otevřeností a přímočarostí přibližuje v principu jednoduchou metodu, jak být se svým partnerem v milostném životě skutečně šťastný. V žádném případě se však nejedná o nějaký erotický 'manuál', kterých dnes vycházejí desítky, ale srozumitelný a zábavný vhled do...
Více
Doporučuji i inteligentním lidem,kteří si třeba s trochou studu a ne zcela přiznaně myslí,že sex je jen něco fysického.Překvapivě jednoduchá filosofická pravda jak žít dobře.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Tao sexu radí mužům, jak udržovat ženu v blahu

(…) A ženy se budou bavit a smát od začátku do konce. Kniha však je zároveň i tím, co slibuje ve svém názvu. Jemným, nevulgárním způsobem popisuje techniky Tao sexu, radí mužům, jak udržovat ženu v blahu. Je to něžná intelektuální pornografie s filozofickým přesahem, psaná jiskřivou češtinou a odhalující hlubokou moudrost muže, který se dívá na svět a jeho hemžení s nadhledem. Kurasova kniha je ale i moderní verzí breviáře společenského chování ve vztazích mezi mužem a ženou, verzí Gutha-Jarkovského pro 21. století. Samozřejmě s nadsázkou a humorem. Prostě tip na vánoční dárek, který nezklame. (…)

Autor/Autorka

Interpret/Interpretka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Tao sexu
Autor:
Kuras, Benjamin
Nakladatel:
Čti mi !
EAN:
Doporučená prodejní cena:
190 Kč
Interpret:
Wittek, Jiří
Popis:
AudioKniha ke stažení, 24 x mp3, délka 3 hod. 16 min., velikost 179,2 MB, česky
Rok vydání:
2021 (1. vydání)