Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2023
detektivky

Smrtící bílá
(6x)
Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové.
detektivky

Smrtící bílá

449 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky

Netopýr

296 Kč
Maigret- Vražda v hotelu Majestic

Mrtvola hned po ránu. V šatní skříňce. Jak skandální – a jak americké! Když z kovové skříňky číslo 89 v zaměstnaneckých útrobách nóbl hotelu vypadne uškrcená Američanka v černé róbě, je pověst podniku poblíž Champs-Élysées v ohrožení...

detektivky

Maigret- Vražda v hotelu Majestic

305 Kč
Neklidný muž
(7x)
Už zase bojuje sám se sebou, bolestněji než dřív. Ovšem buldoci se nevzdávají!
detektivky

Neklidný muž

404 Kč
Staré vraždy - 18%
Deset kriminálních příběhů podle skutečných událostí čte herec Norbert Lichý. Známé případy vražd, které se odehrály na různých místech Československa v letech 1969–1979.
detektivky

Staré vraždy

314 Kč
256 Kč
Svatba duchů
(3x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
detektivky

Svatba duchů

170 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Je listopad. V Oslu napadl první sníh. Birte Beckerová přichází domů z práce a chválí manžela a syna,
detektivky

Sněhulák

359 Kč
Hadí doupě
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
detektivky

Hadí doupě

242 Kč
Švábi
(1x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. Na ministerstvu zahraničí v Oslu vypukne panika, neboť velvyslanec měl úzké vazby na norského premiéra.
detektivky
Ukázky

Švábi

299 Kč
Zabijáci
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
detektivky
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 163 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>