Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
leporela

Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
leporela

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Čísla - 11%
Kolik se vylíhlo kuřátek? Kolik myšek okusuje sýr? Kolik motýlků vyletí zpoza keře? Spočítej všechna zvířátka a nauč se čísla od jedné do pěti! Pestrobarevné ilustrace a posuvné prvky v tomto leporelu učí děti počítat zábavnou formou. Pohyblivé eleme
leporela

Objevujeme svět! Čísla

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Noc - 11%
"Húúú..." Slyšíš? Jaké zvíře loví v noci? Co to září na noční obloze? Co je to maják a jak vypadá světluška? Jaká jiná světýlka ještě můžeme v noční tmě vidět? Ideální knížka pro všechny děti, které jsou také tak trochu nočními tvory a touží se dozvě
leporela

Objevujeme svět! Noc

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Roční období - 11%
Poznávej roční období a pojmenuj vše, co během nich můžeš vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Roční období

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Rodina - 11%
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!
leporela

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tvary - 11%
Víš, co to jsou tvary? Jaký tvar má třeba létající papírový drak? Nauč se poznávat tvary jednotlivých předmětů! Co je kulaté? Co má tvar čtverce? A co trojúhelníku? Všechny základní tvary objevíš v tomto leporelu s pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Tvary

224 Kč
199 Kč
Věci našeho života - 67%
Obrázková knížka pro děti a jejich dospělé o věcech našeho života, které nás provázejí od samého narození až do konce. Může sloužit úplně malým dětem, které se učí teprve poznávat svět, až po jejich rodiče a prarodiče, kteří si nejen s nimi čtou..
leporela

Věci našeho života

135 Kč
44 Kč
Bublinky - Velký, nebo malý? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "velký" a "malý".
leporela

Bublinky - Velký, nebo malý?

62 Kč
55 Kč
Krtek v ZOO - 11%
S šestou knížkou pro nejmenší čtenáře se vypravíme do světa zvířat. V zoologické zahradě na nás čeká gepard, slon, žirafa i další zvířátka v nezaměnitelném podání Zdeňka Milera. Veršovanými hádankami doprovází Jiří Žáček.
leporela

Krtek v ZOO

134 Kč
119 Kč
Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
leporela

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 306 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 > >>