Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
všeobecné a ostatní

Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Rozhodni se být zdráv - 20%
(2x)
MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Rozhodni se být zdráv

279 Kč
223 Kč
Skryté příčiny únavy a nedostatku energie - 20%
Autor knih Skryté nebezpečí zdravých potravin a Skryté tajemství dlouhověkosti, přináší revoluční šestitýdenní program, který pomáhá zvýšit hladinu psychické i fyzické energie.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Skryté příčiny únavy a nedostatku energie

280 Kč
224 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Ajurvéda & jóga pro ženy - 20%
Objevte sílu jógy a ájurvédy pro ženy! Zkušená lektorka Zuzana Klingrová vám ukáže, jak mít spokojenější, šťastnější a zdravější život.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Ajurvéda & jóga pro ženy

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>