Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
romány

Nová naděje
Dojemný příběh Hannah Rosenbergové a její dcery Meliny pokračuje... Druhá světová válka skončila, lidé v poválečném Německu si oddychli. Také na Sandnerhofu se všichni radují z toho, že konečně zavládl mír. Avšak rány minulosti přetrvávají.
romány

Nová naděje

341 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Ztracený slib
(1x)
Je červen 1933 a Loeanneth, venkovské sídlo Edevanových, se připravuje na tradiční oslavu letního slunovratu. Šestnáctiletá Alice Edevanová je jako na trní: nejenže vymyslela dokonalou zápletku pro svou detektivku, ale je také až po uši zamilovaná.
romány

Ztracený slib

539 Kč
Ztracené dopisy

Co když milovanou osobu ochráníte jen tehdy, když ji už nikdy v životě neuvidíte? Když Martin milovaný otec zemře, zanechá po sobě jen záhadné dopisy, které psal Angličance Catkins, a zmínku o domečku na pláži v anglickém přímořském městečku.

romány
Ukázky

Ztracené dopisy

249 Kč
Boží potměšilost
Doktor Richter a doktor Jon jsou dva mladí praktičtí lékaři, kteří společně ordinují na venkovském středisku.
romány

Boží potměšilost

269 Kč
Skok do neznáma
Rok 1920 – Thatcher Hutton, válkou znavený voják, je na cestě zpět ke svému kovbojskému životu. Když vyskočí z jedoucího nákladního vlaku, aby se vyhnul potížím, netuší, že skončí v ještě větším průšvihu.
romány

Skok do neznáma

359 Kč
Třicátý kilometr
(1x)
Na třicátém kilometru se splétají životní nitky, které jsou tak povědomé, jako bychom jejich aktéry znali ze sousedství.
romány

Třicátý kilometr

359 Kč
Fazóna
(1x)
Finský bestseller, který s humorem boří všechny stereotypy o partnerství i rodině.
romány

Fazóna

359 Kč
Morový testament
(4x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
romány

Morový testament

314 Kč
Geniální přítelkyně - Komplet
Tetralogie Geniální přítelkyně uchvátila čtenáře bezmála na celém světě a vzbudila zaslouženou pozornost literární kritiky. Neapolská periferní čtvrť Luzzatti, padesátá léta minulého století. Právě tam začíná příběh jednoho ženského přátelství.
romány

Geniální přítelkyně - Komplet

1 347 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 309 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>