Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2023
povídky

Tata a jeho syn - 11%
Kniha Tata a jeho syn, která vychází v druhém vydání je třetí sbírkou povídek, kterou tento česky píšící židovský autor v nakladatelství Sefer vydal. Jedná se o dílem autobiografické, dílem fabulované příběhy, které s humorem...
povídky
Ukázky

Tata a jeho syn

288 Kč
256 Kč
Nejlepší britské krimipovídky - 11%
Dvaačtyřicet povídek, pečlivě vybraných britskou editorskou legendou Maximem Jakubowskim, nabízí výběr toho nejlepšího ze současné žánrové tvorby.
povídky

Nejlepší britské krimipovídky

359 Kč
319 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 11%
Ve vesmírném pilotu Pirxovi stvořil světoznámý autor science fiction Stanisław Lem jednu ze svých nejzajímavějších postav: snílka toužícího po kosmických objevech, který si díky svému nekonvenčnímu myšlení dokáže poradit v konfrontacích se stroji i lidmi.
povídky

Příběhy pilota Pirxe

269 Kč
239 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

povídky
Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Svůdnost černé barvy - 11%
Dosud nikdy nepublikované povídky předního českého spisovatele. Volné pokračování humoresek z prostředí Malé Strany, jejichž děj se odehrává v první polovině 90. let.
povídky

Svůdnost černé barvy

61 Kč
54 Kč
Marťanská kronika - 11%
(1x)
"Jeden z největších vizionářů naší doby.“ Aldous Huxley. Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu.
povídky

Marťanská kronika

332 Kč
295 Kč
Povídky o lásce - 11%
Milenci mladí i mnohem starší, manželé a exmanželé, staří mládenci a vdovy, vášně přiznané i skrývané, ale třeba také složitý vztah syna a umírajícího otce, zkrátka láska v nejrůznějších podobách a odstínech – takové je základní téma Povídek o lásce.
povídky

Povídky o lásce

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 134 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>