Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
zoologie

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
zoologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
zoologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
zoologie
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Dinosauři - velká encyklopedie - 11%
Úžasný obrazový průvodce světem dinosaurů. S touto velkou encyklopedií můžete zblízka prozkoumat 250 milionů let prehistorického života na planetě Zemi.
zoologie
Ukázky

Dinosauři - velká encyklopedie

449 Kč
399 Kč
Ježci - 11%

Nejstarší zmínka o ježkovi pochází již ze 4. století př. n. l. Jak to bylo s ježky dále, dočtete se i v příbězích a poznatcích autora a fotografa, který se ježkům, jejich ochraně a propagaci, věnuje více než 15 roků.

zoologie

Ježci

134 Kč
119 Kč
Nádherný svět moří a oceánů - Velryby - 11%
Nádherný svět moří a oceánů - Velryby -Krásná, velkoformátová encyklopedie. XL kniha s realistickými ilustracemi, které nám přiblíží fascinující svět velryb. Všem velkým kytovcům, jako například vorvaňům nebo kosatkám, a také opravdovým velrybám.
zoologie

Nádherný svět moří a oceánů - Velryby

449 Kč
399 Kč
Predátoři - 11%
Desítky článků z časopisu ABC na téma predátoři vycházejí nyní v souborné knize. Ta doplní předchozí tematické knihy ábíčka Vesmír a Dinosauři.
zoologie

Predátoři

449 Kč
399 Kč
Hmyz a jiní drobní živočichové - 11%
V této knize najdeš asi 85 druhů hmyzu, pavouků a dalších drobných živočichů, kteří se u nás vyskytují nejčastěji a které bychom měli znát.
zoologie

Hmyz a jiní drobní živočichové

242 Kč
215 Kč
Moderní encyklopedie pro děti - Predátoři - 11%
Od kočkovitých šelem, přes žraloky a hady až k pavoukům!
zoologie
Ukázky

Moderní encyklopedie pro děti - Predátoři

359 Kč
319 Kč
Opi - Ilustrovaný průvodce světem opic - 11%
Velká obrazová kniha opic! Rodinu opic, vědecky řečeno řád primátů, tvoří stovky zvláštních, všemi barvami hrajících druhů rozšířených po celém světě.
zoologie
Ukázky

Opi - Ilustrovaný průvodce světem opic

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>