Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
horory

Zvuk - 20%
(1x)
Na úpatí hory Mount Hood líčí šestnáctiletá Tennant se svou osmiletou sestrou Sophií pasti na zajíce. Náhle je zasáhnou podivné vibrace vycházející z lesa. Postupně nabývají na intenzitě, až zní jako ohlušující křik. Jejich rodiče je rychle odvedou pryč a schovají v podzemním krytu. Zvuk však sílí...
horory
Ukázky

Zvuk

319 Kč
255 Kč
Dům na tekutých píscích - 20%
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory
Ukázky

Dům na tekutých píscích

230 Kč
184 Kč
Five Nights at Freddy 2: Znetvoření - 20%

Velmi očekávané pokračování bestselleru Five Nights at Freddy’s – Stříbrné oči Od děsivých událostí uplynul už rok a Charlie se snaží jít dál. I přes vzrušení z nové školy ji však stále pronásledují noční můry.

horory
Ukázky

Five Nights at Freddy 2: Znetvoření

269 Kč
215 Kč
Když teče krev - 20%
(2x)
Čtyři dosud nepublikované novely Stephena Kinga nabízejí kromě tradičně očekávaných nadpřirozených hororových témat i zcela nové pohledy na povahu zla.
horory
Ukázky

Když teče krev

259 Kč
207 Kč
Pytel kostí - 20%
(1x)
Ústřední postavou tohoto strhujícího románu je spisovatel Mike Noonan, který ztratil tragicky ženu a s ní i nenarozené dítě.
horory
Ukázky

Pytel kostí

299 Kč
239 Kč
Světová válka Z - 20%
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory
Ukázky

Světová válka Z

320 Kč
256 Kč
To - 20%
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
287 Kč
Barva z kosmu - 20%
(1x)
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory
Ukázky

Barva z kosmu

185 Kč
148 Kč
Lidožrouti z Lízátkova - 20%
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory
Ukázky

Lidožrouti z Lízátkova

160 Kč
128 Kč
Pátá čtvrtina - 20%
Pátá čtvrtina je sbírka hororových povídek, která v češtině poprvé vychází v rozšířené podobě. Obsahuje dvě nově přeložené kapitoly: Udrž hlavu a Majestátní Brooklyn.
horory
Ukázky

Pátá čtvrtina

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>