Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
horory

Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Temná věž III - Pustiny - 20%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
192 Kč
Temná věž IV. - Čaroděj a sklo - 20%
Čtvrtý díl série Temná věž.
horory
Ukázky

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo

300 Kč
240 Kč
Tři vyvolení - Temná věž II. - 20%
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena Kinga Série TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
horory
Ukázky

Tři vyvolení - Temná věž II.

240 Kč
192 Kč
Ústav - 20%
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory
Ukázky

Ústav

299 Kč
239 Kč
Doktor Spánek - 20%
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory
Ukázky

Doktor Spánek

319 Kč
255 Kč
Ostrov Duma Key - 20%
(4x)
Edgar Freemantle je bohatý stavař, který při nehodě na stavbě utrpí zranění mozku a přijde o pravou paži. Během zdlouhavého léčení propadá takovým záchvatům zuřivosti a výpadkům paměti, že ho opustí manželka.
horory
Ukázky

Ostrov Duma Key

249 Kč
199 Kč
Outsider - 20%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory
Ukázky

Outsider

299 Kč
239 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
horory
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Strážci z hlubin času - 20%
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory
Ukázky

Strážci z hlubin času

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 52 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>