Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
děti a mládež

Vánoční prasátko - 20%
(4x)

Napínavá pohádka plná kouzel od autorky Harryho Pottera Kuba a jeho plyšové prasátko Pašík se od sebe nehnou ani na krok – to se ale změní jednoho Štědrého večera, kdy Kuba o Pašíka přijde. Je zoufalý a potřeboval by zázrak, aby svoji milovanou hračku našel.

děti a mládež
Ukázky

Vánoční prasátko

249 Kč
199 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

děti a mládež
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství - 20%
Klany divokých kočičích válečníků se mísí. V lese je cítit napětí, přátelé se mohou doslova přes noc stát nepřáteli. A některé kočky jsou ochotné zabíjet, aby dostaly, co chtějí! Ohnivous je odhodlán zjistit pravdu o smrti Rudocha, válečníka z Hromového klanu.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství

179 Kč
143 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
děti a mládež
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Spát v moři hvězd - 20%
(3x)
Měl to být rutinní průzkum neobydlené planety. Ale když pod povrchem neznámého světa narazí xenobioložka Kira Navárezová na pozůstatek mimozemské stavby, změní to navždy nejen ji, ale i chod lidských dějin.
děti a mládež
Ukázky

Spát v moři hvězd

349 Kč
279 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
děti a mládež
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Dárce - 20%
(8x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
děti a mládež
Ukázky

Dárce

168 Kč
134 Kč
Arila: Pád temnoty - 20%
Vítězství v Citadele získalo všem drahocenný čas, během nějž se svět Aldonolu připravoval na příchod nevyhnutelného. Ale vypůjčený čas vypršel.
děti a mládež
Ukázky

Arila: Pád temnoty

279 Kč
223 Kč
Beladona - 20%
Osiřelou Signu vychovávala řada opatrovníků a každý se zajímal spíš o její bohatství než o ni – a všichni ji časem opustili. Jediní příbuzní, kteří zbývají, jsou výstřední Hawthornovi žijící v krásném, ale ponurém panství Thorn Grove.
děti a mládež
Ukázky

Beladona

359 Kč
287 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 282 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>