Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
světová

Tajemná kráska - 20%
(1x)

Příběh probouzejícího se romantického vztahu mezi vysoce urozeným aristokratem a neurozenou ženou z Anglie na konci druhého desetiletí 19. století.

Anthony Hurst, vévoda z Kingsborough, si uvědomí, že nastal nejvyšší čas, aby zplodil dědice.

světová
Ukázky

Tajemná kráska

229 Kč
183 Kč
Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
světová
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Elon Musk - 20%
(1x)
Od autora knihy Steve Jobs a ďalších životopisných bestsellerov prichádza úžasne intímny príbeh najfascinujúcejšieho a najkontroverznejšieho inovátora na svete – vizionára, ktorý porušuje pravidlá...
světová
Ukázky

Elon Musk

549 Kč
439 Kč
Jablka ze stromu nepadají - 20%
Kdyby se vaše matka ztratila, řekli byste to policii? I pokud by byl hlavním podezřelým váš otec? A právě před takovým dilematem stojí čtyři dospělí sourozenci Delayneovi.
světová
Ukázky

Jablka ze stromu nepadají

399 Kč
319 Kč
Pád Númenoru - 20%
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
světová
Ukázky

Pád Númenoru

348 Kč
278 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
světová
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Mateřské mléko - 20%
(1x)
Tři generace žen, tři různé osudy komplikované složitou dobou a vzájemnými vztahy. Střídavé vyprávění matky a dcery začíná a končí za sovětského období v Lotyšsku.
světová
Ukázky

Mateřské mléko

195 Kč
156 Kč
Z popela - 20%
(1x)
Když Eason zjistil, že z hořícího domu nevynesl svou ženu, ale její nejlepší kamarádku Bree, pohltila ho hrůza. Nikdo další požár nepřežil – ačkoli po té noci jako by skutečně nežili ani oni dva.
světová
Ukázky

Z popela

259 Kč
207 Kč
Ďáblové jsou tu - 20%
První večer v Paříži se Gamachovi sejdou jako rodina na večeři s Armandovým kmotrem, miliardářem Stephenem Horowitzem. Když jdou pak společně domů a s hrůzou sledují, jak kdosi Stephna srazí k zemi a těžce zraní...
světová
Ukázky

Ďáblové jsou tu

399 Kč
319 Kč
Church - 20%

Nový milostný román autorky, kterou zajímají nekonvenční hrdinové a postavy mimo střední proud literatury a kultury.

Na opravdového hrdinu se vyplatí počkat...

světová
Ukázky

Church

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>