Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
světová

Nejzasutější vzpomínka na lidi - 20%
(1x)

Název románu Nejzasutější vzpomínka na lidi i motto z Divokých detektivů odkazuje na chilského autora Roberta Bolaña. Mbougar Sarr s ním sdílí posedlost literaturou, která se pro mnohé postavy stává důležitější než život sám...

světová
Ukázky

Nejzasutější vzpomínka na lidi

348 Kč
278 Kč
Ostrov - 20%
(2x)
Mia se vrátila na ostrov Hitra s úmyslem udělat za svojí policejní kariérou tlustou čáru. Jedenáctiletá Sofie ji však přemluví, aby se pokusila vyřešit záhadné zmizení jejího kamaráda.
světová
Ukázky

Ostrov

329 Kč
263 Kč
Pomocnice - 20%
(6x)

Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ta moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu.

světová
Ukázky

Pomocnice

279 Kč
223 Kč
Pán prstenů - 20%
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
světová
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Dareba - 20%
(2x)
Příběh přátelství dvou dívek, Francesky, která pochází z měšťanské rodiny, a Maddaleny/Dareby, jež v očích obyvatel vesnice představuje jakousi smůlonošku. Severní Itálii v období fašismu a italsko-etiopské války...
světová
Ukázky

Dareba

239 Kč
191 Kč
Chladnokrevně - 20%
Nina Cormierová zůstala stát před oltářem sama… Snoubenec se vypařil a zanechal jí vzkaz u svědka. Ale to zdaleka nebylo to nejhorší, co Ninu v „nejkrásnější den v životě“ potkalo.
světová
Ukázky

Chladnokrevně

249 Kč
199 Kč
Ledoborec - 20%
(4x)
Do ospalé přímořské vesničky Hovenäset přišla bílá zima. August Strindberg je šťastnější než kdy dřív: jeho vetešnictví si vede skvěle, a navíc je čerstvě zamilovaný.
světová
Ukázky

Ledoborec

349 Kč
279 Kč
Ráj - 20%
(3x)
Průlomové dílo nositele Nobelovy ceny za literaturu se zaměřuje na klíčové otázky spojené s kolonialismem a zároveň nabízí neobyčejný pohled na život a zrání chlapce Júsufa na počátku 20. století v Tanzanii, kam postupně začíná pronikat evropská moc.
světová
Ukázky

Ráj

297 Kč
238 Kč
Budu ti nablízku
(3x)
Cyrus Haven se připravuje na to, že doma po téměř dvaceti letech přivítá svého bratra, který má být propuštěn z psychiatrické léčebny.
světová
Ukázky

Budu ti nablízku

249 Kč
Hrabě pro Elizu - 20%
(1x)
Mladá vdova Eliza Piercová dělá vše pro úspěch sesterské firmy Elegantní příležitosti. Když si přítel jejího muže Nathaniel Stanton, hrabě z Foxsteadu, najme sestry, aby pomohly jiné ženě, Eliza uvažuje, zdali to není jeho milenka.
světová
Ukázky

Hrabě pro Elizu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>