Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2023
první stupeň

Bílá paní na hlídání - 11%
Nápaditá a hravá obrázková knížka podle stejnojmenného večerníčku České televize, který se na obrazovce objeví v říjnu 2013.
první stupeň

Bílá paní na hlídání

269 Kč
239 Kč
Pohádky o čertech - 11%
S čerty jsou i žerty. České pohádky a pověsti, kde se to hemží podmračenými čerty i popletenými čertíky, jsou plné laskavého humoru a zavedou malé čtenáře do různých koutů naší země.
první stupeň
Ukázky

Pohádky o čertech

242 Kč
215 Kč
Smolný život žížal - 11%
Kdo by se zajímal o žížaly, ta nenápadná růžová stvoření, která žijí v zemi, a dokud nezačneme zahrádkařit, málokdy je uvidíme? Jaký život vlastně vedou? Jak vypadají a jaké mají vlastnosti? Nad čím asi přemýšlejí při nekonečném hloubení tunýlků?
první stupeň
Ukázky

Smolný život žížal

468 Kč
416 Kč
Kluk jménem Vánoce - 11%
(4x)

Od autora bestselleru Půlnoční knihovna. Příběh vypráví o kouzelném bělovlasém vousatém muži, který na Vánoce nosí dětem dárky. Koho by napadlo, že i on kdysi dávno býval malý chlapec? Jmenoval se Nikolas a narodil se o Vánocích...

první stupeň
Ukázky

Kluk jménem Vánoce

313 Kč
278 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
první stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Příběhy z neslavnýho života - 11%
Víte, co je ze všeho nejhorší? Když místo mobilu dostanete deníček. Takže mi nezbylo než si do něj psát. Co? Všechny trapasy a úlety z mého ubohého života. Nestačí, že táta se živí hubením brouků a jezdí po městě s gigantickým švábem na střeše.
první stupeň

Příběhy z neslavnýho života

296 Kč
263 Kč
Nezkreslená věda - 11%
(1x)
Rozsvítit žárovku, polknout prášek, zapnout počítač – to všechno nám připadá docela normální. Jenže za každou z těch věcí se skrývají geniální vědecké objevy a vynálezy. Že věda je nuda? Ani náhodou!
první stupeň
Ukázky

Nezkreslená věda

446 Kč
396 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
první stupeň
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 546 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 55 > >>