Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
osobní rozvoj

Prodávat je lidské - 11%
(1x)
Tradiční způsoby prodeje a obchodničení jsou nenávratně minulostí, pro úspěšou prezentaci produktu či služby jsou nezbytné nové schopnosti a dovednosti.
osobní rozvoj

Prodávat je lidské

314 Kč
279 Kč
Profesní psychohygiena terapeuta - 11%
Známý psychoterapeut Jeffrey Kottler nám touto publikací předkládá spíše cvičebnici než knihu – aby jejím prostřednictvím terapeuty co nejvíce zaangažoval a stimuloval k aktivní spolupráci. Činí tak prostřednictvím různých dotazníků, cvičení a námětů ...
osobní rozvoj

Profesní psychohygiena terapeuta

284 Kč
252 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 11%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

359 Kč
319 Kč
Kauzální trénink - 11%
Realita může přijmout jakoukoliv formu, kterou si budeme přát, jakmile to zapříčiní tvůrčí duch. Kauzálním tréninkem se naučíme rozvíjet tohoto tvůrčího ducha: změnou cítění,, změnou prožívání, změnou identifikace.
osobní rozvoj

Kauzální trénink

322 Kč
286 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
osobní rozvoj

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Ticho - 11%
(2x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.
osobní rozvoj

Ticho

395 Kč
351 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
osobní rozvoj

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
osobní rozvoj

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Zobrazuji 491 - 500 z 510 položek
<< < 1 .. 48 49 50 51 > >>