Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
osobní rozvoj

Dětský mozek vysvětlený rodičům - 11%
Během prvních let života má dětský mozek takový potenciál, který už nikdy nebude mít.
osobní rozvoj

Dětský mozek vysvětlený rodičům

314 Kč
279 Kč
Myšlenky moudrosti - 6%
(1x)
Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.
osobní rozvoj

Myšlenky moudrosti

169 Kč
159 Kč
Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem - 11%
Kniha Arteterapie – od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem je postavena na tvrdé zkušenosti autorky, jejíž hlavním cílem je uplatňovat při práci s lidmi vlastní postupy.
osobní rozvoj

Arteterapie - Od individuální zkušenosti ke kolektivním souvislostem

449 Kč
399 Kč
Disciplína je osud - 11%
Užijte si skvělé dobrodružství, odehrávající se na stránkách této knihy, která se stala okamžitým bestsellerem podle New York Times, Wall Street Journal a také USA Today!
osobní rozvoj

Disciplína je osud

314 Kč
279 Kč
Les, čtyři otázky, život a já - 11%
(1x)
Její život je zdánlivě dokonalý, má všechno, po čem vždycky toužila, ale mladá matka dvou dětí se cítí unavená a vyhořelá. Neví, jak zvládat každodenní balancování mezi prací a rodinou, není šťastná a přemýšlí, proč tomu tak je.
osobní rozvoj
Ukázky

Les, čtyři otázky, život a já

268 Kč
238 Kč
Maják v srdci - 11%
(1x)
V této jedinečné knize vás Bára vezme na zázračnou cestu. Pochybnosti, strachy, nejistota a vnitřní utrpení navždy zmizí pod prudkým světlem vašeho osobního majáku, který čeká na svoje odhalení.
osobní rozvoj
Ukázky

Maják v srdci

414 Kč
368 Kč
Na tátovi záleží - 11%

Autor nahlíží ze současnosti na dřívější výchovné postupy, hledá, kudy z nich ven a jak si nastavit život tak, aby budoucnost naše i našich dětí byla lepší. Knížka je propracovanou cestou k sobě samému a k nalezení vnitřní rovnováhy.

osobní rozvoj
Ukázky

Na tátovi záleží

268 Kč
238 Kč
Proč pořád jen já - 11%
(1x)

V této knize se dočtete o vzorcích chování, které nejčastěji narušují naše vztahy – od pocitů viny, citové vydírání, různé projekce až po duchovní zneužívání.

osobní rozvoj

Proč pořád jen já

313 Kč
278 Kč
Strážce majáku - 11%
Znáte své “PROČ?” Osobnostně rozvojová kniha na motivy skutečných událostí je příběhem chlapce Mona, který jednoho dne přijde o rodinu.
osobní rozvoj

Strážce majáku

357 Kč
318 Kč
Vitamín L - 11%
Čím to je, že některé páry spolu vydrží šťastně až do smrti, zatímco jiné se rozejdou? Je to náhoda? Štěstí? Nebo snad existuje ověřený vzorec, který vám pomůže vztah udržet?
osobní rozvoj

Vitamín L

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 510 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 51 > >>