Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
zoologie

Tlamovci rodu Tropheus z jezera Tanganika
Afričtí tlamovci z jezera Tanganika jsou vrcholnou metou každého akvaristy.
zoologie

Tlamovci rodu Tropheus z jezera Tanganika

179 Kč
Velryby - 11%

"Unikátní knižní výprava do mořských hlubin právě začíná!"

Velryby, delfíni nebo sviňuchy patří k nejúchvatnějším zvířatům na této planetě. Není proto divu, že je lidé už po staletí obdivují, pozorují a vyprávějí si o nich pozoruhodné příběhy.

zoologie

Velryby

359 Kč
319 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
zoologie
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Mravenci - život lesního společenství - 11%
(1x)
Tato netradiční vědecká expedice do světa mravenců je díky jedinečnému zpracování bohatá na informace, ale její absolvování se pro vás rovněž stane objevným zážitkem.
zoologie
Ukázky

Mravenci - život lesního společenství

538 Kč
478 Kč
O životě lemurů - 11%
To jsou oni, lemuři. Tyto poloopice patří k řádu primátů, a když to vezmeme víc zeširoka, jsou to savci. V podstatě jsou nám dost podobní. Dalo by se dokonce říct, že to jsou naši předkové, s tím rozdílem, že na naší Zemi žijí dosud!
zoologie
Ukázky

O životě lemurů

242 Kč
215 Kč
Ptáci - 11%
Tento průvodce nabízí srozumitelný a vizuálně atraktivní vhled do světa ptáků. Kniha obsahuje 100 profilů středoevropských ptáků. Informace jsou velmi přehledně uspořádané – každému druhu je věnována samostatná stránka s přehledným popisem.
zoologie
Ukázky

Ptáci

314 Kč
279 Kč
Ptačí způsoby - 11%
Nová kniha od autorky bestselleru Genialita ptáků přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.
zoologie

Ptačí způsoby

448 Kč
398 Kč
Rekordy ze světa zvířat - 11%

Úžasně ilustrovaný atlas zvířecích rekordů.

Superhrdinové žijí mezi námi – jsou to zvířata! Seznam jejich neuvěřitelných schopností je delší, než byste si dokázali představit.

zoologie

Rekordy ze světa zvířat

242 Kč
215 Kč
Vycvič si mazlíčka! - 11%
Chcete svého mazlíčka naučit běhat slalom, dát pac, vychovat k čistotnosti, zbavit strachu ze stříhání drápků? S klikrem se vám to podaří i u králíků, morčat, krys a spol.!
zoologie

Vycvič si mazlíčka!

224 Kč
199 Kč
Atlas koček pro děti - 11%
Představte si, že některé kočky mají rovnou šest prstů namísto obvyklých pěti. Netaháme vás za vousky, je tomu skutečně tak!
zoologie

Atlas koček pro děti

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 82 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>