Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
ekonomie

Trénink techniky řeči - 20%
(1x)
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
ekonomie
Ukázky

Trénink techniky řeči

254 Kč
203 Kč
Moderní hotelový management - 20%
Aktualizované vydání knihy se zaměřuje, stejně jako první vydání, na provozní praxi a reálné fungování ubytovacího zařízení. Na českém trhu ojedinělá publikace je určena převážně studentům středních a vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Moderní hotelový management

229 Kč
183 Kč
Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje využití takzvané nejlepší praxe (best practice) v řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na nejlepší praxi ve vytváření pracovních míst, plánování, výběru, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců.
ekonomie
Ukázky

Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů

212 Kč
170 Kč
Vyhněte se chybám v účetnictví - 20%
Praktická publikace na 112 názorných přehledech podává návod a rady, jak předejít chybám v účetnictví. Autor vychází z dlouholeté praxe daňového poradce, ze zkušeností při provádění kontrol účetnictví i z dotazů na školení.
ekonomie
Ukázky

Vyhněte se chybám v účetnictví

144 Kč
115 Kč
Zrození kmenového vůdce - 20%
(3x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie
Ukázky

Zrození kmenového vůdce

289 Kč
231 Kč
Racionální spotřebitelské chování a vliv iracionality - 20%
Kniha se zabývá vlivem faktorů iracionálního lidského chování na proces spotřebitelského rozhodování.
ekonomie
Ukázky

Racionální spotřebitelské chování a vliv iracionality

69 Kč
55 Kč
Restart - 20%
Provokativní, minimalistická a mimořádně poučná příručka zakladatelů známé americké firmy 37signals, proslavené úspěšnou webovou aplikací Basecamp a dalšími projekty, vás přinutí přehodnotit všechno, co jste se dosud dozvěděli o podnikání.
ekonomie
Ukázky

Restart

229 Kč
183 Kč
Ekonomie přírodních národů - 20%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie
Ukázky

Ekonomie přírodních národů

248 Kč
198 Kč
Podnikání malé a střední firmy - 20%
Již třetí, aktualizované a doplněné vydání základní publikace o řízení malé a střední firmy je určeno majitelům a manažerům vznikajících i již zavedených firem a studentům vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Podnikání malé a střední firmy

373 Kč
298 Kč
Procesně řízená organizace - 20%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
ekonomie
Ukázky

Procesně řízená organizace

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>