Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
ekonomie

V práci nemusí být blázinec - 20%
Nastal čas skoncovat s érou haosu, stresu, otravného „nestíhám“ a přepracovanosti. Nic z toho totiž není znakem výkonného profesionála, ale spíše neschopnosti. Čas a lidská energie představují nejcennější surovinu na světě.
ekonomie
Ukázky

V práci nemusí být blázinec

249 Kč
199 Kč
Finanční analýza - 20%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza

280 Kč
224 Kč
Od nápadu k podnikatelskému plánu - 1%
Chcete rozjet nové podnikání nebo rozvíjet svůj stávající byznys?
ekonomie
Ukázky

Od nápadu k podnikatelskému plánu

254 Kč
251 Kč
WTF? - 20%
Technologický vývoj nabral překotné tempo, celá společnost stojí na rozcestí a my se užasle ptáme: WTF? Co se to děje? Připraví nás roboti o práci? A když ne roboti, tak obří společnosti typu Uber a Amazon? Zničí fake news demokracii?
ekonomie
Ukázky

WTF?

299 Kč
239 Kč
Veřejné finance - 20%
Publikace pomůže čtenáři pochopit vzájemné vazby v oblasti veřejných financí, vysvětluje fungování jednotlivých prvků veřejných financí, nastiňuje aktuální problémy a možnosti jejich řešení.
ekonomie
Ukázky

Veřejné finance

254 Kč
203 Kč
Digitální ekonomika - 20%
Máte někdy pocit, že stojíme na prahu „nového věku“? Omyl. My už v něm dávno žijeme. Tahle kniha není zdaleka, nebo možná vůbec o technologiích.
ekonomie
Ukázky

Digitální ekonomika

189 Kč
151 Kč
Marketing... je věda kreativní - 20%
Pomůcka pro pochopení logiky marketingového myšlení a jeho uvádění do praxe.
ekonomie
Ukázky

Marketing... je věda kreativní

69 Kč
55 Kč
Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích - 20%
Záměrem této publikace je ukázat na právní, účetní a daňové řešení vybraných účetních operací. Počínaje založením obou kapitálových společností, přes jednotlivé oblasti jejich hospodaření, až po uzavření účetních knih.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích

246 Kč
197 Kč
Jak překonat nesouhlas - 20%
Praxí prověřená strategie vyjednávání s lidmi, kteří nejsou ochotni usednout k jednacímu stolu „Nejlepší kniha o vyjednávání“ se soustřeďuje na jednání s problémovými lidmi a seznamuje s různými vyjednávacími triky a taktikami, s cílem umožnit vám získat to, co chcete.
ekonomie
Ukázky

Jak překonat nesouhlas

169 Kč
135 Kč
Online marketing - 20%
Slýcháte ze všech stran o efektivitě internetového marketingu? O tom, že je Internet oproti klasickým marketingovým technikám mnohem lépe měřitelný a nabízí chytřejší možnosti cílení?
ekonomie
Ukázky

Online marketing

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>