Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
historické romány

Nemesis - 20%
(1x)
Paříž 1794: Paul Courtney přihlíží v davu popravě své matky, které slíbil, že přežije, ať se děje cokoliv. Šťastně se mu podaří zachránit dívku, jíž přísahá věrnost. Svět je ale ve válce a zrádci číhají na každém rohu.
historické romány
Ukázky

Nemesis

349 Kč
279 Kč
Nová naděje
Dojemný příběh Hannah Rosenbergové a její dcery Meliny pokračuje... Druhá světová válka skončila, lidé v poválečném Německu si oddychli. Také na Sandnerhofu se všichni radují z toho, že konečně zavládl mír. Avšak rány minulosti přetrvávají.
historické romány
Ukázky

Nová naděje

249 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Jméno růže - 20%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

238 Kč
190 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
historické romány
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Bůh lovu
Zemi sužuje krutý hladomor a v hlubokých lesích kolem hradu Buchlova se prohání dávný přízrak tajemného Lovce, který své oběti nechává mizet beze stop.
historické romány
Ukázky

Bůh lovu

249 Kč
Kolébky Říše - 20%
Tři ženy, národ svedený šílencem a nacistický program na vytvoření panské rasy. V nacistické porodnici Heim Hochland se nenávratně propletou osudy tří žen. Gundi je těhotná studentka berlínské univerzity, která je tajně členkou odbojové skupiny.
historické romány
Ukázky

Kolébky Říše

359 Kč
287 Kč
Prokletí domu U Dvou růží - 20%
(1x)
V době vlády Jana Lucemburského je v Praze ve vlastním domě U Dvou růží zákeřně zabit bohatý kupec a majitel kutnohorských dolů Walram z Weisburgu, nazývaný také Stříbrný kníže.
historické romány
Ukázky

Prokletí domu U Dvou růží

259 Kč
207 Kč
Tajemství hradu Klamorná - 20%
Vojslav z Újezdu požádá ujkovického pána Vícka o pomoc v případě vraždy svého bratra, ale netuší, jak těžké bude dobrat se pravdy. Vyšetřováním je pověřen Martin, jenž má na starosti bezpečnost, a jeho panoš Bohdan.
historické romány
Ukázky

Tajemství hradu Klamorná

239 Kč
191 Kč
Ztracený diadém - 20%
Dne 7. února 1311 byl v bazilice sv. Víta na Pražském hradě slavnostně korunován nový český král Jan Lucemburský a spolu s ním i jeho žena Eliška.
historické romány
Ukázky

Ztracený diadém

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 358 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 36 > >>