Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
pedagogika, didaktika

Když dětem nejde čtení 1 - 11%
Tyto pracovní listy jsou zábavnou čítankou, určenou dětem, které při běžné výuce čtení v první třídě nezvládly plynulé čtení otevřených slabik a slov z nich složených a které čtou bez porozumění.
pedagogika, didaktika

Když dětem nejde čtení 1

161 Kč
143 Kč
Logopedické vymalovánky - 11%
Logopedické vymalovánky jsou určeny především předškolákům a školákům, mohou je využívat rodiče i učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Logopedické vymalovánky

179 Kč
159 Kč
Moje kniha her a aktivit 2+ - 11%
Má vaše dítě dlouhou chvíli? Sáhněte po pracovním sešitu Moje kniha her a aktivit pro děti od 2 let. Rozvíjí pozorovací schopnosti a manuální dovednosti.
pedagogika, didaktika

Moje kniha her a aktivit 2+

80 Kč
71 Kč
Montessori motanice 2 - Oblečení a počasí - 11%
Díky této motanici se Vaše dítě dozví vše o počasí a oblečení. Jako každá motanice navíc i tato pomáhá dětem rozvíjet logické myšlení, zdokonalovat jejich jemnou motoriku a smysl pro detail. Tato motanice obsahuje 15 hracích karet.
pedagogika, didaktika

Montessori motanice 2 - Oblečení a počasí

179 Kč
159 Kč
Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let - 11%
Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
pedagogika, didaktika

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let

179 Kč
159 Kč
Pilníček pro tvůj jazýček - 11%
Kdo si ještě netyká se sykavkami a jinými potvůrkami, pro toho je Pilníček jako stvořený. Jazýček tu pilně piluje hlásky C, Č, S, Š, Z, Ž, R, Ř a L. Kdo už je dávno zvládá, ten si s knížkou užije spoustu legrace.
pedagogika, didaktika

Pilníček pro tvůj jazýček

296 Kč
263 Kč
Pracovní sešit předškoláka - 11%
Do školy s úsměvem. Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pracovní sešit předškoláka

179 Kč
159 Kč
Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let - 11%
Procvičte zrakové vnímání dítěte a pobavte se při tom! Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Sociální dovednosti v mateřské škole - 11%
Publikace je ojedinělou metodikou s množstvím her a technik určených k rozvoji sociálních dovedností dětí předškolního, i raného školního věku.
pedagogika, didaktika

Sociální dovednosti v mateřské škole

269 Kč
239 Kč
Školní zralost - 11%
Publikace osvědčené autorské dvojice dává prostor rodičům a pedagogům, aby se dlouhodobě zabývali podněcováním dítěte v době přípravy na nástup do školy.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Školní zralost

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 89 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>